Quadro, siz uyurken bebeğinizin ateşini ölçüyor!

Quadro, siz uyurken bebeğinizin ateşini ölçüyor!

Quadro Giyilebilir Akıllı ürünlerine bir yenisini daha ekliyor Bebeklerin vücut ısısını otomatik ölçen Quadro Baby Heat Monitor

Quadro, daha sağlıklı bir yaşam sunma hedefi ile bebeklerinin sağlıklarını heran gözlemlemek isteyen ebeveynler için müjde veriyor. Quadro Baby Heat Monitor ile bebeğinizin sağlığını her yerde ve her zaman gözlemleyebilirsiniz.

Günümüz yaşam ve çalışma tarzları her ne kadar yoğun ve koşturma içerisinde geçse de, ebeveynler çocukları ile diledikleri kadar zaman geçiremeseler de, çocukların emanet edildiği çok güvenilir bakıcı ve okul öncesi eğitim programları olsa da anne ve babaların çocukları ile ilgili sağlık endişesini hiç birşey azaltamaz. Onlar heran çocuklarının sağlıklı olduklarını bilmek, ufak bir sıkıntı olduğunda ise haberdar olmak ve hızlıca ilgilenmek isterler. Bu konudaki yardım Quadro teknolojisinden geldi. Quadro’nun Baby Heat Monitor teknolojisi, bebeğinizin vücut ısısını mobil cihazlarla takip etmenizi sağlar.

 1432801671_gorselquadro.jpg

Bebeğin bezine yerleştirilen 7 gram ağırlığındaki ufak takip cihazı bebeğin sürekli olarak ısısını ölçerek, mobil cihazlar üzerinden anlık veri gönderimi yapmaktadır. 2000 saat pil ömrüne sahip olan bu minik cihaz Android ve iOS üzerinde çalışmaktadır.

Bluetooth 4, 0 ile mobil cihazlara bağlanan Heat Monitör, bebeğinizi teknoloji sayesinde gözlemenizi sağlıyor. Manuel olarak bebeğin ateşini ölçebileceğiniz gibi otomatik olarak 15 dakikada bir ölçerek size rapor da verebiliyor. Baby Heat Monitor, ayrıca bebeğin ateşi kritik hale geldiği zaman ebeveynleri uyarıyor.

Bebeğiniz hastalandığı zaman sabaha kadar başında beklemek yerine, 0,1 derece hata payıyla, 30C – 45C arasındaki kritik ateş miktarını ölçerek 24 saat boyunca çocuğunuzun sağlını kontrol etmenize izin veren Quadro Baby Heat Monitor 3cmx7mm olan boyutlarıyla bebeğin bezinde kullanilabilen küçük bir düğme büyüklüğündedir.

      Gerçek Zamanlı Vücut ısı Ölçümü

      Isı Limit Alarmı

      Programlanmış ölçüm süreleri

      ısı ölçüm kayıt ve kontrolü (uygulama ya da Bulut üzerinde)

      Ölçüler                                : 30mm X 7mm

      Ağırlık                                  : 7gr

      Bağlantı                              : Bleutooth 4.0

      Bağlantı mesafesi             : 20m

      Isı Ölçüm Aralığı                : 30C – 45C (86F- 113F)

      Hata Payı                             : 0.1C

      Çalışma Süresi                    : 2000 Saat

      OS Desteği                         : IOS 7.0+, Android 4.3+

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.