Ramazan’da gıda yardımı

Ramazan’da gıda yardımı

Söke Belediyesi’nden Ramazan’da gıda yardımı

Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi"nin toplu iftar yemeği uygulaması bu yıl iptal edilirken yerine dar gelirli yoksul ihtiyaç sahiplerine yönelik evlere gıda paketi dağıtımı gerçekleştirilecek.
Bu yöndeki çalışmaların son aşamada olduğunu söyleyen Söke Belediye Başkan yardımcısı Enver Helvacı; “Mahalle muhtarlarımız, kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfı ve Belediyemiz AKOS birimince tespit edilen öksüz, yetim, engelli ve dar gelirli muhtaç ailelere yönelik gıda paketi hazırlanmakta. Hazırlanan gıda yardımlarını belirlenen ailelerinevlerine teslim edeceğiz” dedi.
Ramazan ayı gıda yardımı ile ilgili planlanan çalışmanın şu ana kadar Söke Belediyesi bütçesinden gerçekleştirilmekte olduğunu sözlerine ekleyen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı; “Belediyemizin girişimleri hayırseverlerimizin katkıları ile gerçekleştirilmekte olduğumuz iftar çadırında toplu iftar yemeği uygulamasından ilçemizde etkisini her geçen gün daha da hissettiren ekonomik krizinde etkisiyle bu yıl yapılmasından vaz geçilmiştir. Sosyal Belediyeciliğin gereklerinden birini yerine getirmek için Ramazan ayında yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunmak üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Öte yandan ramazan ayı nedeniyle dar gelirlilere yönelik gıda yardımı yapmak isteyen hayırseverler Söke Belediyesi"ne müracaat ederek belirlenen dar gelirli vatandaşlara belediye aracılığı ile yardımlarını ulaştırabilecekler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.