Rektör Bircan yabancı öğrencilerle uluslararası buluşmaya katıldı

Rektör Bircan yabancı öğrencilerle uluslararası buluşmaya katıldı

Rektör Bircan yabancı öğrencilerle uluslararası buluşmaya katıldı

Adnan Menderes Üniversiesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yabancı öğrencilerle birlikte 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması’na katıldı.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması’nın İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen final programına ADÜ’nün yabancı öğrencileriyle birlikte katıldı.
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ve Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlediği öğrenci buluşmasında, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile de görüşme fırsatı bulan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ hakkında bilgi verdi.
UDEF ve TÜGVA tarafından 7 ülke, 50 farklı şehirde düzenlenen etkinlikler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da ADÜ’de öğrenim gören yabancı öğrencilerle de biraraya gelirken, salon büyük coşkuya sahne oldu. ADÜ’nün yabancı öğrencileri gerçekleşen etkinlikte kendilerine gösterilen misafirperverlik ve samimiyetten duydukları mutluluğu dile getirirken, buluşmanın kaynaşma açısından da oldukça verimli geçtiğini söyledi.
Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından "Biz kardeşiz, biz geleceğiz" temasıyla düzenlenen 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapıldu. ADÜ’den buluşmaya Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.