Renault, KUTAY Otomotiv ile Bodrum’a da ‘merhaba’ dedi

Renault, KUTAY Otomotiv ile Bodrum’a da ‘merhaba’ dedi

GLOBAL KALİTE ÖDÜLÜNÜ TÜRKİYE’YE GETİREN KUTAY OTOMOTİV, BAŞARILI ÇIKIŞINI ARDARDA AÇTIĞI ŞUBELERİYLE TAÇLANDIRIYOR.2004’TE MUĞLA’DA KONUŞLANAN KUTAY OTOMOTİV, 19 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ DE BODRUM KONACIK’TA BİR ŞUBE DAHA AÇTI!



Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Sökeli genç işadamları Metin, Çetin ve Tekin Yavuz kardeşlerin Yavuz Guorup Çatısı altında kurdukları Mimar Otomotiv, 2000 yılında Aydın’da otomotiv sektörüne, “Merhaba” demişti. 2000 yılında Aydın’da kurulan Mimar Otomotiv’in daha sonra Söke, Kuşadası ve Nazilli şubeleri açıldı. Kuyumculuk ve İnşaat sektöründeki başarılarını otomotiv sektörüne de taşıyan Sökeli Yavuz kardeşler, 2004 yılında da Kutay Otomotivle Muğla’ya, “Merhaba” demenin mutluluğunu yaşadı. Muğla’nın yanı sıra ilçelerine de şube açarak Renault markasını il genelinde 1. marka haline getirmeyi hedefleyen Yavuz kardeşler 19 Mayıs Pazartesi günü Bodrum Konacık’ta ilk şubesini açtı. Görkemli bir törenle “Kutay Otomotiv Bodrum” hizmete girdi.
Bodrum Konacık’ta yola sıfır konumda bulunan Kutay Otomotiv Bodrum Şubesi 300 metrekaresi Showroom, 1.000 metrekaresi servis olmak üzere toplam 1.300 metrekare kapalı alanda hizmet verecek. 30’a yakın personelden oluşan satış ekibi ve uzman servis kadrosuyla Bodrum’da satış ve satış sonrası hizmet verecek.
Kutay Otomotiv Bodrum Şubesi’nde satış sonrası hizmet servisi kapsamında kaporta, boya, mekanik onarım, yedek parça, aksesuar hizmetleri ek servis olarak müşterilere sunulacak. 
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Recep Taner, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Söke, Aydın, Nazilli, Kuşadası ve Muğla’dan çok sayıda davetli Kutay Otomotiv Bodrum’un açılışında bir araya geldiler.
Yavuz Gruorp Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Yavuz ve Tekin Yavuz konukları tek tek karşıladılar. Açılış töreninde ilk konuşmayı Yavuz Gourup Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yavuz yaptı.
Yavuz, “Bugün açılışını yaptığımız Kutay Otomotiv Bodrum şubemize hoş geldiniz. Renault Mais Genel Müdürümüz Sayın İbrahim Aybar Bodrum’u çok önemsiyordu. 2004 yılında Muğla’da Kutay Otomotivi hizmete sunduk. Gerek Mimar Otomotiv gerekse Kutay Otomotiv olarak müşterilerimize satış sonrası servis hizmeti de veriyoruz. Aydın yollarında 1. marka haline gelen Renault, Muğla yollarında da zirveyi zorladı. Kutay Otomotiv bu başarısını da 2007 yılı Global Kalite Ödülünü Türkiye’ye getirerek taçlandırdı. Ben Kutay Otomotiv’in Bodrum’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ardından kürsüye Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş geldi. Karakuş’ta kısa sürede Muğla’da atağa geçen Kutay Otomotivi kutlarken, Global Kalite ödülünden dolayı Yavuz’a şilt ve plaket verdi. Yavuz plaketini, Kutay Otomotiv Muğla Satış Genel Müdürü Mehmet Serçin, kardeşleri Çetin ve Tekin Yavuz’u da yanına davet ederek aldı.
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar Renault’un üretim ve satış bilgilerini vererek, hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Dünya markası olan Bodrum’da yine dünya markası olan Renault’un satış mağazasının bulunmamasını büyük bir eksik olarak gördüklerini söyleyen Aybar, “Muğla’da Kutay Otomotiv’i hayata geçiren Sevgili Metin Yavuz kardeşime Bodrum’da şube açma fikrimi ilettiğimde teklifimi büyük bir özveriyle kabul etti. Dünya markası olan Bodrum’a dünya markası Renault’u Yavuz kardeşlerle getirmek ayrı bir mutluluk ve kıvanç kaynağıdır. Tekrara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’da Kutay Otomotiv’e başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Kutay Otomotiv Bodrum Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi. Konuklar showroumda görücüye çıkan Renault’un lüks markalarını görme olanağı buldular. Açılışın ardından servis bölümü gezildi, konuklara ikramlarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.