“Resimsel Afiş” sergisi

“Resimsel Afiş” sergisi

Sökeli genç sanatçı Ayşe Özen’den “Resimsel Afiş” sergisi

Gerçek Gazetesi
2009 yılı Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun olan Sökeli genç sanatçı Ayşe Özen ilginç sergisi ile Sökeli sanatseverleri ağırlayacak.
Dünyada Pop Art akımının en güçlü isimlerinden biri Andy Warhol'un uyguladığı ve yaygınlaştırdığı “resimleri afiş tekniği ile çoğaltma” stilinden yola çıkan Sökeli sanatçı Ayşe Özen; Arabesk ve Popüler Kültürün yansımalarını çalışmalarına yansıttı. Çalışmalarında popülerizmin dünyasında unutan, tüketim insanlarının yaşam biçimlerini ele aldığını söyleyen genç sanatçı Ayşe Özen, çalışmalarından Google'dan bulduğu fotoğraflar, popüler karakterler ve kendi resimlerinden yararlanıyor. Sanatçı bu malzemeleri resimsel afiş tekniğiyle çoğaltarak sanatseverlere sunuyor.
Oldukça ilginç bulunan teknik ile oluşturduğu eserlerini Sökelilerle paylaşacak olan Ayşe Özen"in “Andy Warhol'la berhudar ol arasında bir yerdeyim" isimli sergisi 11 Nisan 2011 Pazartesi günü açılacak. Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evinde saat 16.30"da açılışı yapılan sergiye tüm sanatseverler davet ediliyor.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.