Rezzan Kiraz, Nazilliler ile Afrodisias’ın eşliğinde Venüs sohbetleri yaptı

Rezzan Kiraz, Nazilliler ile Afrodisias’ın eşliğinde Venüs sohbetleri yaptı

Rezzan Kiraz, Nazilliler ile Afrodisias’ın eşliğinde Venüs sohbetleri yaptı

Kültür Sanat ve Edebiyat Festvali konuğu Rezzan Kiraz Nazilli’ye hayran kaldı. Festival başlangıcından itibaren 3 gün boyunca Nazilli’de kalan Rezzan Kiraz Afrodiias’ın eşliğinde Venüs sohbetleri ile ilgi çekici bir program yaptı.

 

Nazilli’de kaldığı süreç boyunca her anı değerlendirerek Nazilli’yi gezen ve sokaktaki vatandaş ile sohbetler eden Rezzan Kiraz Afrodiias’ın eşliğinde Venüs sohbetleri programında kendisini izlemeye gelenlere 2017’de burçları nelerin beklediğini, 2017 yılında meydana gelecek astrolojik gök olaylarını, 2017 astroloji takvimi ve Türkiye’nin içinden geçtiği dönemi de değerlendirdi.

 

Astrolojinin Kur-an’da var, Kur-an’da yok tartışmalarını hiç umursamadığını da belirten Rezzan Kiraz, “Kur-an’da ki ilk ayet ’’Oku’’ dur. Okuyan kendini bilir. Okuyan Rabbini bilir. Allah’ın yarattığını anlamaya çalışmak, gökyüzünde nelerin olduğunu, gökyüzünde olan olaylar ile paralellik arz eden yeryüzündeki olayları anlamaya çalışmak Kur-an’a aykırı olamaz” dedi.

 

Renkli kişiliği ve güleryüzlü astrolog Rezzan Kiraz Allah’ın gerçek anlamda her türlü güzellikleri verdiği Nazilli’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğuna vurgu yaparak kendisine bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.