Saadet Partisi Aydın adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Aydın adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Aydın İl Başkanlığı düzenlediği etkinlikle Aydın Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

İl Başkanı Ali Söğüt, "Ülkenin ve halkın gerçek saadeti için 1 Kasım’da saadet partisine destek istiyoruz" dedi.
7 Haziran sonrası meclise girenler hükümet kurmayı bile beceremediklerini kendilerinin mecliste olmaları durumunda böyle bir tablo olmayacağını belirten SP Aydın İl Başkanı Ali Söğüt, “SP Mecliste olsaydı bugün ülke bu durumda olmazdı. Biz geçmişte tüm siyasi partilerle koalisyonlar kurduk. Ülkemize ve milletimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Çözüm de çare de milli görüş dedik, 13 yıldır iktidarda olanlar hiçbir çözüm üretemediler, ülkenin içindeki tablo belli. Aydın´ı geziyoruz ortada seçim havası yok. İnsanımızın umudu kaybolmuştur. İnsanımız ümitsizleşmiştir. Nereye gidersek hep dertle karşılaşıyoruz. Esnaf, emekli, ve çiftçi dertli. Eğitim sistemi felç olmuş. Toplum adım adım çöküşe doğru gidiyor. Bunun dışında izlenen dış politika ile Türkiye yalnızlaştırılmıştır. İşte Suriye´yi getirdiğimiz tablo belli. Mısır´ın Libya´nın hali belli. Biz diyoruz ki vatandaşımız ya lider ülke Türkiye diyecek ya da sıkıntılarımız devam edecek. Çünkü tablo aynı olacak. Bunlar hükümet kurmak değil, bir araya gelmeleri bile mümkün değil. Biz diyoruz ki şu anda dünya üzerinde mazlumlar ve zulme uğrayanlar oluşmuştur. Biz de diyoruz ki halkımıza ey halkımız mazlumlar ayağa kalmadıkça zalimler diz çökmez. Biz milli görüş olarak iktidara geldiğimizde tarihteki şanlı yerimizi alacağız. Yeniden büyük bir Türkiye, yeni bir Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması vatandaşımızın elinde. Vereceği oyla Türkiye´nin geleceğini belirleyecek. Batı´nın peşinden takılıp gidenler bu ülkeye hiçbir şey veremezler. 13 yıldır iktidarda olanların ülkeyi getirdiği tabloyu görüyorsunuz. Milli görüş gelecek, her şey yeniden değişecek. Bugün ülkemiz yaşanabilir olmaktan çıkmıştır. Yaşanabilir bir Türkiye ve dünya Milli Görüş ile olacaktır diyoruz.” dedi.
Gar Restorant´ta düzenlenen toplantıda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, bu seçimin Türkiye için son derece önemli olduğunu belirterek “Ülkemizin içinde bulunduğu tehlikeleri, halkımızın önündeki bu seçim fırsatının ne kadar önemli olduğunu, Saadet Partisi’nin tedavi ve çözüm odaklı projelerini anlatmak için yorgunluk nedir bilmeden çalışacağız" dedi.
SP´nin Türkiye gerçekleriyle örtüşen millî, yerli ve bağımsız bir programa sahip olduğunu kaydeden Kılıç, “Yolsuzluğun, rüşvetin, israfın olmadığı temiz bir yönetim, kimsenin aç ve açıkta kalmadığı refah içinde bir toplum oluşturulmalıdır. Milli Görüş´ün yer almadığı bir Meclis bu ülkenin sorunlarına çare olamaz. Bu nedenle gönül rahatlığıyla, baraj korkusu taşımadan milletimiz bize olan desteğini gösterebilir. Bizim idealimiz, yaşanabilir Bir Türkiye. Yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmaktır.” İfadelerini kullandı.
SP Aydın il ve ilçe teşkilatı, kadın kollarının da katıldığı toplantıda SP milletvekili adayları Şerafettin Kılıç, İsa Yoldaş, Mehmet Peçen, Mesut Dağ, Kamil Kavaklıoğlu, İhsan Demir ve Yasin Sarıkaya kendilerini tanıttılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.