SAATÇI: İSPATLAMAZSAN MÜFTERİSİN

SAATÇI: İSPATLAMAZSAN MÜFTERİSİN

Saatcı, "Sayın Atay ortaya attığı bu asılsız iddiaları hangi belgeye, hangi bilgiye dayandırmaktadır. Bunu Aydın halkıyla paylaşmalıdır" dedi.

Gerçek Gazetesi

​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı yaptığı yazılı basın açıklaması ile AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Sadık Atay'ı eleştirdi.
Saatçı, "AKP Aydın Milletvekili Adayı Sayın Sadık ATAY, 'Ayba kanalıyla çalışanların maaşları teşkilata dağıtılıyor' demiş. Ve bununla da yetinmeyip 'CHP'nin para dağıttığı yönünde duyumlar alıyorum' şeklinde asılsız, mesnetsiz ve kendi hayal dünyasında kurguladığı iddialarda bulunmuştur.​Siyasetçi duyumla iş yapmaz. Siyasetçi doğru bilgi ile halkın karşına çıkmalı öncelikle. Bizler aldığımız her duyumla ilgili konuşuyor olsaydık Aydın siyasetini kaosa sürüklemiş olurduk." dedi.
Atay'ın iddialarıyla ilgili olarak ​belge ve bilgi kaynağını açıklamasını isteyen Saatcı, "Sayın Atay ortaya attığı bu asılsız iddiaları hangi belgeye, hangi bilgiye dayandırmaktadır. Bunu Aydın halkıyla paylaşmalıdır.
​Yok belgesini ve bilgisini ortaya koyamayacaksa derhal Aydın halkından ve Cumhuriyet Halk Partililerden özür dilemelidir. Bu saydıklarımı da yapamayacaksa kendisi müfteridir.
​Para dağıtma, beyaz eşya dağıtma onlardan sorulur. Bunun belgesini de bilgisini de Türk Halkı gayet iyi bilmektedir." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.