SAATÇI; YAKLAŞIMI DEVLET ADAMLIĞIYLA BAĞDAŞMIYOR​

SAATÇI; YAKLAŞIMI DEVLET ADAMLIĞIYLA BAĞDAŞMIYOR​

Aydın Valiliği şimdi de çark etti ve inkarda bulundu

Haber Merkezi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanlığı yazılı basın açıklaması ile Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı eleştirdi. 
Aydın Valiliği’nin 29 Ağustos 2015 tarihinde İl Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yerel basına gönderilen yazılı açıklamasına atıfta bulunularak, "Metinde; Büyükşehir Belediyemiz tarafından basınımızda paylaşılan 'Hacivat ve Karagöz'e telif hakkı istedi' adlı haber için böyle bir inceleme  olmadığı söylenmektedir ve Büyükşehir Belediyemizin yalan söylediği ifade edilmektedir. Aydın Valiliği'nin insanların gözünün içine baka baka gerçek dışı söylemlere devam etmesi inanılır gibi değil." denildi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı Vali Ayyıldız'ın yaklaşımına tepki göstererek, "Bizimle alâkası yok dediği soruşturmanın bizzat kendisi tarafından başlatıldığının belgesini kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu kadar basit ve kendisini ilgilendirmeyen bir konuda soruşturma başlatıp sonra ben yapmadım demesi devlet adamlığına yakışmamaktadır. Valilik makamı maalesef kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir. Hem soruşturma başlatıp hem benimle alakası yok hem de basit bir konu demesi içinde bulunduğu çıkmazın bir göstergesidir." dedi. 
"Bir kez daha soruyoruz! Vali neyin peşindedir? Yapılan bu siyasi gelgitler hangi amaçla olmaktadır?" sorularını yönelten Saatçı, "Aydın Valisi'nin bütün işinin Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Özlem Çerçioğlu olduğunu görüyoruz. Aydın'ın sorunları ile neden ilgilenmiyor? Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde yapılan uygulamalar çok manidardır. Ancak Aydın Valisi'nin bu tutumu Devletin ortoritesini Aydın'da ortadan kaldırmıştır. Bir gün söylediği ertesi günü tutmamaktadır. Vali'nin bu hali tüm Aydın'ı kaosa sürüklemektedir. Derhal kendine çeki düzen vermesi gerekmektedir. İçi boş siyaset kokan hareketler ile Aydın kamuoyunu meşgul etmeye kimsenin hakkı yoktur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.