SABAH KAPIMIZI AÇIYORUZ AYBA’YI GÖRÜYORUZ

SABAH KAPIMIZI AÇIYORUZ AYBA’YI GÖRÜYORUZ

Sosyal belediyecilikte Türkiye’de marka haline gelen ve birçok çalışmanın öncülüğünü yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe’nin sosyal destekleri hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından vatandaşlarımıza sağlanan sosyal destekler tüm hızıyla sürüyor.

hbr-(1).jpg

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla sabahın ilk ışıklarından itibaren tüm ekipler sahaya çıkıyor vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalışıyor.

hbr-(2).jpg

Başkan Çerçioğlu’nun selamını ileten AYBA çalışanları, vatandaşların talep ve önerilerini de dikkatle dinleyerek çözüm bulunması için çalışma yapıyor. 

hbr-(3).jpg
SABAH KAPIMIZI AÇIYORUZ AYBA VE ASKİ’Yİ GÖRÜYORUZ 
Bu çalışmalar kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin son durağı Nalbantlar Mahallesi oldu. Sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Nalbantlar Mahallesi’nde vatandaşlar ziyaret edildi.  Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma başlatıldı.

hbr-(4).jpg

NALBANTLAR MAHALLE MUHTARI KABAKÇI” ÇERÇİOĞLU BAŞKAN GİBİ DEĞİL KÖYLÜMÜZ GİBİ” 
Mahallesine yapılan ziyaret ve hizmetler hakkında konuşan Nalbantlar Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı” Başkan Çerçioğlu bize Başkan gibi değil köylümüz gibi geliyor. Köyde sabah kapınızı açarsınız komşunuzu görür, merhabalaşır güne başlarsınız. Biz kapımızı açınca AYBA’yı görüyoruz, Büyükşehir personelini görüyoruz, Fatih Akkentli’yi görüyoruz. Özlem Başkanımızın selamını alıp güne başlıyoruz. Ne kadar güzel bir program ne kadar güzel bir sistem ve ne kadar güzel bir hizmet. Sosyal belediyecilik bu kadar mı güzel yapılır. Türkiye’ye örnek bir şehirde yaşıyoruz.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.