SADIK ATAY, FEVZİ KÖSE'DEN DESTEK İSTEDİ

SADIK ATAY, FEVZİ KÖSE'DEN DESTEK İSTEDİ

Aynı dönemde rakip siyasi partilerden il başkanlığı görevi yaptılar şimdi de milletvekili aday adayı olarak karşı karşıya geldiler

Gerçek Gazetesi

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Sadık Atay, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse destek istedi.

Aynı dönemlerde il başkanlığı yapan ve yine aynı dönemlerde başkanlığı devrederek milletvekili aday adayı olan Atay ve Köse, birbirlerine helallik verirken, Atay Köse'den destek istedi. Konuyla ilgili olarak konuşan Atay, "Fevzi beyle aynı zamanlarda başkanlık yaptık. Zaman zaman farkında olmadan bir birimizi kırmış olabiliriz. Aynı dönemlerde başkanlık yaptığım gerek aday adayı olan, gerek görevine devam eden ve gerekse siyasetle gönül bağı bulunan tüm arkadaşlarımı ziyaret edip destek isteyeceğim, helallik alacağım" dedi.

Aydın'ı 7 milletvekili ile 'el ele verip kol kola girip' yönetme arzusu içinde olduklarını ifade eden Atay, bu anlamda üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerinin sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.