"SADIK ATAY SEVİLEN BİR ŞAHSİYET DEĞİL" DEDİ Mİ?

"SADIK ATAY SEVİLEN BİR ŞAHSİYET DEĞİL" DEDİ Mİ?

Bu ifadeleri, AK Parti'nin üç vekil çıkarmasının hayli zor olduğu Zeynep Karahan Uslu tarafından da kabul edilmesi şeklinde değerlendiriliyor.

Gerçek Gazetesi

AK Parti Aydın 3. sıra Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu'nun, partilisi 1. sıra Milletvekili Adayı Sadık Atay'ın sevilen bir şahsiyet olmadığını söylediği iddia ediliyor. Uslu'nun bir sohbet sırasında partililere söylediği öne sürülen bu sözleri Aydın'da günün polemiği oldu. 

Siyasi kulisler bu iddiayla çalkalanırken, Sadık Atay ise sessizliğini koruyor. İddiaya göre; Uslu partililerle sohbeti sırasında, "Ankara parti genel merkezinde bizlere sürekli Sadık Atay Bey'in Aydın'da çok sevildiğinden söz ediliyordu. Fakat ben öyle bir izlenim almadım" şeklinde ifadeler kullanmış.

Bu ifadeler, Sadık Atay'ın özellikle parti tabanından yeterli destek görmesinin mümkün olmadığı, tepki olarak başta MHP ile  SP-BBP ittifakına oy kayması yaşanacağı, bu nedenle de seçimde AK Parti'nin üç vekil çıkarmasının hayli zor olduğu Zeynep Karahan Uslu tarafından da kabul edilmesi şeklinde değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.