Sahile intihar notu bırakıp polisi uğraştırdı, sabah ortaya çıktı

Sahile intihar notu bırakıp polisi uğraştırdı, sabah ortaya çıktı

Didim'de polis, intihar ihbarı üzerine gittiği sahilde, 38 yaşındaki Ü.A.'ya ait nüfus cüzdanıyla birlikte yazdığı intihar mektubunu buldu.

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde polis, intihar ihbarı üzerine gittiği sahilde, 38 yaşındaki Ü.A.'ya ait nüfus cüzdanıyla birlikte yazdığı intihar mektubunu buldu. Denizde de olmak üzere tüm gece süren çalışmalar sonuçsuz kaldı. Kayıp Ü.A. sabah ortaya çıkarken, ihbarın da kendisine ait telefondan yapıldığı belinrlendi. Ü.A. ifadesinde, hoşlandığı bir kadının reddetmesi üzerine intiharı düşündüğünü, sonra vazgeçtiğini ve sabaha kadar dolaştığını söyledi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Çamlık Mahallesi'nde 2.5 Koy olarak adlandırılan bölgede meydana geldi. 155 Polis İmdat hattına intihar ihbarı gelmesi üzerine polis, harekete geçti. Sahile giden polis çevrede alkollü içki şişeleri, bekar olan aşçı Ü.A.'ya ait nüfus cüzdanı ve üzerinde ad ve soyadının yer aldığı intihar mektubunu buldu. "Ben bu hayatta yoruldum. Artık yaşamamın anlamı yok. Çok acılar çektim. Artık bu acıları çekmek istemiyorum. Yaşamak da istemiyorum artık. Hakkınızı helal edin. Not: Ü.A." yazılı kektubu okuyan polis, denizde da olmak üzere arama çalışması başlattı. Ayrıca evi ve iş arkadaşları da kontrol edildi. İntihar ihbarının Ü.A.'ya ait telefondan yapıldığını belirleyen polis, sabaha kadar süren çalışmalardan eli boş döndü.

SABAH ORTAYA ÇIKTI

Sabah ise tüm gece aranan Ü.A.'dan haber geldi. Yakınlarının ulaştığı Ü.A. polis merkezine giderek hayatta olduğunu söyledi. İfadesinde hoşlandığı bir kadının reddetmesi üzerine intiharı düşündüğünü sonra vazgeçtiğini ve sabaha kadar da dolaştığını söyleyen Ü.A., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.