Şair Sibel Evşen imza gününde okuyucularıyla buluştu

Şair Sibel Evşen imza gününde okuyucularıyla buluştu

Şair Sibel Evşen imza gününde okuyucularıyla buluştu


█GerçekGazetesi
Kerim YALÇINKAYA
Sibel Evşen"in "Mavi Kanatlı Kuşlar" adlı şiir kitabının imza günü Belediye Meydanındaki Oba Pastanesinde yapıldı. Pastanenin önünde düzenlenen imza gününde Sibel Evşen"i dostları yalnız bırakmadı. Evşen, gazetemize Gerçek"e yaptığı açıklamada; “Şiir kitabım benim ilk eserim. Bu nedenle şu anda çok heyecanlıyım. Şiir kitabımı ailemin desteği ile çıkardım. Ve bugün burada Söke Halkı ile buluşuyorum. Çok mutluyum. Çünkü onlarla eserimi buluşturuyorum” diye konuştu.
İmza günü için desteğini esirgemeyen Oba Pastanesi sahibi Emin Gülmez Beyefendiye çok teşekkür ettiğini kaydeden Sibel Evşen, “Yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ederim” derken, Mavi Kanatlı Kuşlar adlı şiir kitabının ilk eseri olduğunu tekrarlayan Evşen, “İlerleyen zamanlarda 2. eserimi okuyucu ile buluşturacağım” dedi.
Söke"nin sanat anlamında Aydın ilinde kendini kantıladığını dile getiren Sibel Evşen, “İçimizde kitap çıkaran bir çok şair ve yazarımız var. Sözünü ettiğim edebiyatçılar, toplum ve kurumlarca muhakkak desteklenmelidir” şeklinde konuştu. Sibel Evşen"in imza günü akşam saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.