Şairler 19 Mayıs’ı şiirlerle yaşattılar

Şairler 19 Mayıs’ı şiirlerle yaşattılar

Şairler 19 Mayıs’ı şiirlerle yaşattılar


█ Gerçek Gazetesi
Hamdi Akgül
Söke Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen, "Atatürk ve 19 Mayıs" konusu şiir dinletisine Söke A Takımı Başkanı Muzaffer İşlekel ve Orhan Gündüz onur konuğu olarak katıldı.
Söke Şairler ve Yazarlar Derneği'nden; Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Sarayköylü, yönetim Kurulu üyeleri Abdülkadir Güler, Aşır Tunca, Metin Akdeniz ve Hamdi Akgül'ün yanı sıra, Halil Özşarlak, Sevim Şahin, Oyhan Hasan Bıldırki, Ertuğrul Dıraman, Turhan Sarıtaç, Mustafa Özçakır, Ali Sarayköylü, Halil Güven, Zeki Kurt, Hamide Balikçi ve diğer şairlerin katılımı ile 19 Mayıs ve Atatürk ile ilgili şiirler okundu.
Milli mücadelenin safhaları, Mustafa Kemal ve silah arkadaşları hakkında hatıra ve bilgilerin tazelendiği şiir dinletisinde, milli birlik ruhunun önemi dile getirildi.
Milli Bayramlar, Vatan, Bayrak ve Atatürk konulu kültür etkinliklerinin düzenlenmesinde sponsorluk yapan Söke aşığı Muzaffer İşlekel, şairlere sırasıyla manevi değeri yüksek armağanlar vererek onurlandırdı. 2 saat süren şiir dinletisinde bazı şairler duygusal anlar yaşayıp göz yaşlarına engel olmadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.