Sakar kundakçı dükkanı yakmak isterken kendini yaktı

Sakar kundakçı dükkanı yakmak isterken kendini yaktı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi, kundaklamak istediği iş yerini yakmak isterken kendini yaktı.

Olayda iş yerinde hafif çaplı maddi hasar meydana gelirken, dükkanı yakmak isterken kendisi de alevler arasında kalan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

İlginç olay, gece yarısı Altıntaş Mahallesi’nde meydana geldi. İş yeri güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlara göre; gece saat 02.30 sıralarında 149 nolu sokağa gelen bir şahıs önce çevreyi kolaçan ediyor. Ardından elindeki yanıcı madde şişesi ile dükkana gelen kimliği meçhul şahıs dükkanın ön kısmına yanıcı sıvı maddeyi döktükten sonra çakmağı çıkarıp ateşliyor. Kendisinin de döktüğü yanıcı maddenin arasında olduğunu fark etmeyen sakar kundakçı çakmağı çakar çakmaz dükkanın ön kısmı ile birlikte alevler arasında kalıyor.

 

Olayda dükkanda zarar oluşurken, yakmak istediği dükkan ile birlikte kendisi de yanan sakar kundakçı ortadan kayboluyor. Polis ekipleri tarafından el konulan olayda sakar kundakçının kimliğinin araştırıldığı belirtildi. Bu arada geceden bu yana Nazilli’deki hastanelere yanık şikayeti ile müracaat eden olmadığı, olayın aydınlatılması için çevre il ve ilçelerdeki hastanelerin kayıtlarının da incelendiği öğrenildi.

 

Şüphelendiği şahsın ismini emniyete verdiğini söyleyen iş yeri sahibi Ümit Dumanoğlu, dükkanı kundakladığını düşündüğü şahıs ile daha önceden aralarında husumet olduğunu belirterek “Şüpheli olduğunu düşündüğümüz şahıs daha önce dükkanımıza gelerek telefon satmışlar. Daha sonra da bu sattıkları telefonu para vermeden geri almaya çalışmışlar. Biz bununla ilgili şikayetimizi yapmıştık” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.