Şampiyon Belediyespor

Şampiyon Belediyespor

Şampiyon Belediyespor

Gerçek Gazetesi
Necati MALDAR
Söke Belediyesi"nce bu yıl 8.si düzenlenen Geleneksel Belediye Başkanlığı Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu, finalde Sökespor"u 3-2 yenen Söke Belediyespor oldu.
Söke de kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra mahalle temsilcisi takımların katıldığı Gelekneksel Halı Saha Turnuvasının finalinde ev sahibi Belediyespor-Sökespor karşı karşıya geldi. Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Muslu, Yusuf Yaya, Fahri Semerci, Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Neriman Arslan"nın yanı sıra yaklaşık 500 kadar futbol severlerin izlediği Belediyespor-Sökespor final maçında büyük çekişme yaşandı. Seyircilerin büyük keyf aldığı karşılaşmayı Belediyespor Ahmet Arat (2), İsmail Arat"ın attığı gollerle 3-2 kazanırken, Sökespor"un gollerini Şevket Paksoy ve İmdat Eşiçok kendi kalesine attı.
Belediyespor"dan Ahmet Arat"ın 25 golle gol kralı olduğu Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Tertip Komitesi Meclis üyelerince verilirken kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Süleyman Toyran, tüm katılımcı takımlara ve hakemlere teşekkür etti. Başkan Toyran, ”İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarda futbola gönül vermiş çalışanlar bir organizasyon buluşturarak bir yandan arkadaşlık ve dostlukları pekiştirmek, bir yandan da onların bir organizasyonda futbol oynamalarına öncülük yapmak istedik. Turnuvamıza 27 takımın katılımı da organizasyonumuza ayrı bir güç verdi. Tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyor, geleneksel hale getirilen bu turnuvayı gelecek yıllara da taşımak istiyoruz” dedi.
Söke Belediyespor"un şampiyon olduğu turnuvada, Sökespor ikinci, Bakkallar Odası üçüncü olurken Halk Bankası dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Hakim ve Savcıların forma giydiği Adaletspor seçilirken, Jandarma Kriminal Futbol Takımı da tertip komitesi özel ödülü aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.