Şampiyonluk şöleni Söke'de

Şampiyonluk şöleni Söke'de

Sökespor, pazar günü son maçını Söke'de yaparak fiampiyonluk Kupası'nı alacak. Saat 13.00'ten itibaren Söke fiehir stadı'nda şenlik var


Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde Şampiyon olan Sökespor, son maçını oynayacağı S.H.Ç.E.K.Spor yönetiminin kabul etmesi üzerine pazar günü Söke'de oynayarak, taraftarına şampiyonluk sevincini doyasıya yaşatacak.
Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu, kulüp yönetimi ve taraftarların pazar günü Söke Şehir Stadı'nı adeta bayram yerine çevirmeyi amaçladığını saat 13.00'den itibaren çeşitli etkinlikler yapılmasının planlandığını söyledi.
Edinilen bilgiye göre; pazar günü saat 13.00 sıraları Sökespor ve Aydınspor'da eskiden top oynamış oyunculardan oluşan takımlar bir gösteri maçı yapacaklar, canlı müzik ve halk oyunları gösterileriyle saat 14.00 sıraları şampiyonluk kupası Sökespor'a verilecek ve saat 15.00'de ise S. H. Ç. E. K.Spor-Sökespor maçı başlayacak.
Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu, S.H.Ç.E.K.Spor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Son haftayı da kendi taraftarımız önünde yenilgisiz kapatmayı planlıyoruz. Pazar günü maçtan sonra takımdaki oyunculara 3 gün izin vereceğiz. Daha sonra kulüp yönetimince belirlenecek bir yerde takımı kampa alacağız. Kamp sırası ve sonrası hazırlık maçlarıyla 3. Lig'e yükselme grubu maçlarına hazırlanacağız. Yükselme Grubu maçlarının nisan ayının ikinci yarısından itibaren oynanacağını tahmin ediyorum. Geçen haftayı bay takım olarak geçirmemize rağmen en yakın takipçimiz ile aramızda 5 puan fark olması bize ayrı bir onur veriyor. Lig'in son maçında taraftarımıza tam bir bayram sevinci yaşatmayı hedeşiyoruz" dedi.
Son haftanın maç programı şöyle: LİDER Sökespor, Söke'de S.H.Ç.E.K.Spor'u misafir ederken, grup ikincisi Çine Mardan, deplasmanda Bozdoğan Bld.spor ile karşılaşacak. Didim Bld.spor haftayı bay takım olarak geçirirken, 48 puanla yükselme grubuna kalma ümitlerini koruyan Kuşadasıspor, Davutlar Belediyespor ile karşılaşacak. Sağlıkspor Aydın Belediyespor ile karşılaşırken, Köşk Bld.spor Güzelçamlıspor ile ve İsabeyli Şırlanspor ise Astaşspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.