Sanatçı Münevver Düver’den imza günü ve fotoğraf sergisi

Sanatçı Münevver Düver’den imza günü ve fotoğraf sergisi

Sanatçı Münevver Düver’den imza günü ve fotoğraf sergisi


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Adanalı Araştırmacı Yazar Şair ve Fotoğraf sanatçısı Münevver Düver, 15 Haziran Pazartesi günü Söke"de fotoğraf sergisi açtı, kitap tanıtımı ve imza gününe katıldı.  
Aydın Şairler ve Yazarlar Derneği üyesi Sacide Yaylaz"ın tüm hazırlıkları tek başına yaptığı, sanata ve sanatçıya verdiği örnek davranışla düzenlenen kültürel etkinliklerinin sonuncusunda Adanalı şair Münevver Düver, Söke sanatseverlerle buluştu. Fatma Suat Orhon Müze ve Sanatevi"nde başlayan  etkinlikte fotoğraf sergisi açan  Düver, ayrıca kitap tanıtım toplantısı, imza töreni ve şiir dinletilerine de katıldı.
Büyük ilgi gören sergiyi Söke Kaymakamı İsmail Demirhan ve eşi açtı, sergiye katılanlar arasında Belediye Başkan yardımcıları Levent Tuna, Enver Helvacı, Belediye Meclis  üyeleri Nimet İncedal, CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin, yazar Sacide Yaylaz, Kuşadası Türkin Otel işletmecisi Ömer Koç, Bilgin Çetinkaplan, Didim"den şair Vahip Akyüz, Söke"den Ali Murat müzik merkezi sahibi, resim öğretmeni Nurten Sukayar, şairler Nevzat Seçen, İlknur Mersin, Oyhan Hasan Bıldırki, Hamdi Akgül"ün de katılımlarıyla güzel bir açılış gerçekleşti. Münevver Düver"in fotoğraf sergisi ile kitap tanıtımı, imza töreni ve şiir dinletileri 20 Haziran"a kadar devam edecek.   Sanat yaşamına  Adana da başlayan sanatçı çalışmalarının önemli bölümünü Atatürk ile ilgili  olduğunu dile  getirerek, ”Yayınlanmış 21 eserim ve  8 şiir kitabım var. Şiirlerimden 37 tanesi  bestelendi. Amacım Türk kültürüne hizmet etmek”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.