SARIÇAY BARAJININ MALİYETİ BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KARŞILANIYOR

SARIÇAY BARAJININ MALİYETİ BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KARŞILANIYOR

CHP’li Özcan, AK Partili Menderes’e Sarıçay Barajını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı hatırlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in Sarıçay Barajı’yla ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Başkan Özcan, “Menderes hanımefendiyi bir kez daha aydınlatmak istiyorum, Sarıçay Barajını yaptıran İkizdere Barajında olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesidir. Maliyetinin son kuruşuna kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi yani Aydın halkı ödeyecek” dedi.

Başkan Özcan açıklamasında, “AKP Söke İlçe başkanı Sayın Sibel Menderes hanımefendi açıklama yapayım gündemde kalayım derken ya hızını alamamış ya da sürçü lisan edip Sarıçay Barajının kendi yatırımları olduğunu söylemiş. Menderes hanımefendiyi bir kez daha aydınlatmak istiyorum, Sarıçay Barajını yaptıran İkizdere Barajında olduğu gibi Aydın Büyükşehir Belediyesidir. Maliyetinin son kuruşuna kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi yani Aydın Halkı ödeyecek. Bundan dolayı Sarıçay Barajı konusunda halkımızı yanıltamamalısınız. Sarıçay Barajının tüm maliyetini Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor. İkizdere Barajı için Aydın Büyükşehir Belediyesi 72,5 milyon TL ödedi ödemeye de devam ediyor. Dediğiniz gibi  ise Büyükşehir Belediyesi yani Aydın Halkı 72,5 milyon TL’yi neden ödüyor, bu neyin bedeli” dedi.

Başkan Özcan, açıklamasının devamında son günlerde yapılan zamları hatırlatarak, “Öğrenmek bilgi sahibi olmak halkımızı bu yönde yönlendirmek gerekir. İlla ki bir açıklama gereği duyuyorsanız Aydın Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini kendi partinize sahiplenerek değil, işçinin, esnafın çiftçinin içine düştüğü durum hakkında görüşünüzü belirtinde bilgi sahibi olalım. Türkiye yeni yıla yeni zamlar ile girdi . Tüm harçlara ve MTV'ye yüzde 9,11'lik zam gelirken yeni yılda tüketilen elektriğe de yüzde 11 zam yapıldı. Sizin iktidarınız sayesinde 200 liralık elektrik faturası artık 222 TL olacak. Bununla birlikte son bir yılda Son bir yılda doğal gaza yüzde 34, elektriğe yüzde 33 oranında zam gelmiş oldu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.