"SAVAŞ AYDIN'A ORTA ÇAĞ KARANLIĞINI YAŞATMAKTADIR"

"SAVAŞ AYDIN'A ORTA ÇAĞ KARANLIĞINI YAŞATMAKTADIR"

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin Akademik yılı açılış töreninde AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na omuz atmasına tepki gösterdi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine bir çok kesimden Savaş tepki gördü.

Tepkilerin bir yenisi de İlçe Başkanı Özcan'dan geldi. Özcan, "Öyle bir zamandan, öyle bir süreçten geçiyoruz ki ileriye gitmesi gereken çağdaşlığa yürümemiz gerekirken Aydında oluşan birlik beraberlik AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın yarattığı iklimden dolayı Aydın orta çağ karanlığı yaşamaktadır" dedi.


Başkan Çerçioğlu'na yapılan hakaretin tüm kadınlara yapıldığını söyleyen Özcan açıklamasına şöyle devam etti: "Yaşadığımız her ortamı kirleten, ağaca düşman, canlıya kin ve kadına nefretle bakan Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş bunları kendisine nasıl hak görmektedir.

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik yıl açılışında bilime ve yaşadığımız kente pozitif katkı için; tıpkı kent ve yaşama hayat veren dokunuşlar yapan insan, anne ve kadına yapılanı tüm ülke izlemiştir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından yapılan hareket tüm kadınlara yapılmış bir harkerttir. Nezaketsizliğin Nirvanasıdır. Burada yapılan en basit ifade ile Özlem Çerçioğlu’nun karşısında iki defa Sandıktan çıkamamış nobran zihniyetli başarısız bir siyasi aktörün, halk tarafından teveccüh edilmemeyi içine sindirememiş despotluğudur.

Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın nezaketsizliğine kulp arayanların ise içinde yaşadıkları düşünce iklimini ortaya çıkarıyor.

​Asıl en Düşündürücü olan ise bu nezaketsizliğe kılıf uydurmaya dönük gayretleridir…

​Kibir ve Haset; yani şeytanın iki atına binenlerin vay haline… Kibir Savaş’ı i bu kadar ele geçirmiş ki özür ve af dilemekten kaçmaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.