"SAVAŞ, DIŞİŞLERİ BAKANINI YANLIŞ BİLGİLENDİRDİ"

"SAVAŞ, DIŞİŞLERİ BAKANINI YANLIŞ BİLGİLENDİRDİ"

Mersin; "Dinlememekte ve en kötüsü de öğrenmek istememekte kararlı"

        Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş'ın Dışişleri Bakanını yanlış bilgilendirmede bulnduğunu söyledi.

        Mersin yaptığı açıklamada; "İlimizin 31 Mart gecesine Ankara’ya dönüş biletli aday Mustafa Savaş; korkarım ilimizi ziyaret gerçekleştiren Dış İşleri Bakanı Sayın Çavuşoğlu’nu da doğru bilmediği konularda yanıltmış, yanlış açıklama yapmasına vesile olmuş.

        Kendisine defalarca ve tane tane anlatılmasına rağmen, öyle görünüyor ki Bay Savaş; anlamamakta, dinlememekte ve en kötüsü de öğrenmek istememekte kararlı.

Bay Savaş; ilimize devletimizin bakanlarından birisi ziyaret gerçekleştiriyor, sen hala İmar Planı Yönetmeliği gibi garabetleri bakanımıza yalan yanlış bilgi olarak sunuyorsun, bir de bu çerçevede konuşmasına neden oluyorsun. Onun yerine 17 yıldır bir türlü yaptıramadığın Şehir Hastanesi, Aydın-Denizli Otoyolu, Yeni Aydın Adliyesi, Havaalanını isteseydin ya… Hadi, “Bunlar büyük işler, beni aşıyor” diyorsan, şu avuç içi kadar 112 binasının bitmesi için ne eksikse onu bari isteseydin.

            Daha önce söylemiştim Mustafa Savaş, İmar Planı Yönetmeliği gibi bir yönetmelik türü yoktur. Tüm Aydını kapsayan il bütününde bir Nazım İmar Planı Aydın Büyükşehir Belediyemizce yapılalı da zaten çok oldu. Bütün bu gerçekler defalarca söylenmesine rağmen anlamıyorsun demeyi nezaketen doğru bulmadığımdan, “anlamak istemiyorsun” diyorum.

            Haydi Bay Savaş, kabinemizin bakanlarından birisi daha ilimizi ziyaret ederse senden bu sefer bitmeyen 112 binası için 2 kutu plastik dış cephe boyası olsun istemeni bekliyoruz. Şu 40 günde şehrin için bari bu kadarını al." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.