Sayın Metin Lütfi BAYDAR’ın GİZLİ AJANDASI

“Dünyanın bütün kirli çamaşırlarını, bütün kirli bulaşıklarını, bizim  yıkamadığımız,
Bütün dünyayı kendi  emeğimizle  doyurmak zorunda kalmadığımız, daha eşit, daha özgür ve sömürülmediğimiz özgür bir Türkiye’yi hayal ediyorum.
Bunu yapabiliriz. Bugün kadınlarımızın maruz kaldığı bütün haksızlıkları, bütün eşitsizlikleri, ayrımcılıkları, ortadan kaldırabiliriz. Bunu yapacak gücümüz var.. Bu çağrımız bütün kadınlara. Yeni yaşam kadının özgür ve  eşit olduğu bir Türkiye’de mevcut olacaktır. Bütün kadınları yeni yaşamı tesis etmek için barajları aşmaya, yeni yaşamı birlikte kurmaya çağırıyorum. Oylar HDP’ye”
Bu alıntıyı  HDP Aydın milletvekili adayı olan bir kadın adayımızın, kadınlar ile yapmış olduğu bir toplantıdaki beyanlarından aldık.
Evet kadınlarımız bu seçimlere, ülkenin yönetiliş şekline bu sömürüye müdahale etmeleri gerekmektedir. Kadınlar müdahale etmez ise bu yokluklar ve yolsuzluklar devam edecektir.
Bu doğrultuda muhalefette bulunan tüm partilerin bu yolsuzluklar üzerine gitmeleri ve bu yolsuzlukları ortaya çıkarmaları ve doğaldır k,i sonuç itibariyle AKP’nin  oy oranını aşağılara çekmeleri gerekmektedir.
Hal böyle olunca nasıl ki yukarıda yaptığımız alıntıda sayın CHP’ye bir gönderme yapılmamış ise, CHP’nin de  milletvekili adaylarının HDP yerine AKP ile uğraşmaları gerekli ve zorunluluklarıdır.
AKP’nin 11 yıldır iktidarda olmalarının yegane sorumlusu CHP’dir. CHP’nin 11 yıldır etkisiz ve  yanlış politikaları sonucu AKP her seçimden galip çıkmıştır.
Şimdi CHP ve CHP’li milletvekili adaylarının biz nerede yanlış yaptıkta bu AKP  11 yıldır gitmiyor demeleri ve özeleştiri ile vicdan muhasebelerini yapmaları yerine, Bakıyoruz ki CHP milletvekili adayları halen daha AKP’nin iktidar olması için uğraşıyorlar.
Bu hususta Sayın Metin Lütfi Baydar’ı anlamak mümkün değildir.
Sayın Baydar kendisi milletvekili olurken, aynı zamanda AKP’nin de iktidar da kalmasını istiyor sanırım.
Yoksa durup dururken AKP adayına saldırırken bu saldırının içine HDP’yi neden koysun ki!
AKP iktidarını engelleyecek ya da zayıflatacak tek parti Halkların Demokratik Partisi olan HDP’dir. Bunun böyle olduğunu artık sağır sultanlar bile bilmektedir de, sayın  Baydar  beyin bilmemesi mümkün müdür?
Sayın Baydar;
HDP ilk defa bir genel  seçime girmektedir.
HDP Halkların Demokratik Partisidir. İçindeki bileşenlere/halklara bakabilirsiniz.
HDP bugüne kadar hiç bir şekilde gizli bir ajanda taşımamıştır.
HDP bu güne kadar AKP ile gizli bir ittifak içine de girmemiştir.
Siz ne biliyorsunuz ki, AKP’li bir kadın  milletvekiline  eleştirilerde bulunurken bunu içine güya çaktırmadan HDP’yi de sokuyorsunuz. 
Yok derdiniz aslında HDP’nin barajı aşamaması ise bunu da açıkça söyleyin.
Biliyorsunuz ki HDP’nin barajı aşması halinde AKP iktidardan olacaktırya da AKP tek başına iktidar olamayacaktır.
Yok siz AKP nin zayıflamasını istemiyorsanız, Demek ki sayın Baydar; AKP’nin iktidarda kalmasını istemektedir. Sayın Baydar ın gizli ajandası bu dur.

Önceki ve Sonraki Yazılar