Sazlı Belediyespor Süper Lig’de

Sazlı Belediyespor Süper Lig’de

Sazlı Belediyespor Süper Lig’de


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda verdiği mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Söke"ye bağlı Sazlı Beldesi"nin takımı Sazlı Belediyespor, önümüzdeki sezon Aydın Amatör Süper Ligi"nde mücadele verecek.
Geçtiğimiz Pazar sezonun son maçında rakipleri sahaya çıkmayınca hükmen galip sayılan Sazlı Belediyespor, şampiyonluk kutlaması yaptı. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Mehmet Kıvanç, Federasyon Genel Sekreteri Hasip Arıkan beldeye gelerek, Sazlı Belediyespor"un şampiyonluk kupası ve madalyalarını verdi. Şampiyonluk kupa töreninde Sazlı Belediyespor Kulüp başkanı ve beldenin belediye bakanı Abdülmüttalip Demir ve Sazlı Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Şanlı"da bulundu.
Mütevazi bütçe ile ancak inanarak şampiyon olan takımını kutlayan Sazlı Belediye Balkanı Abdülmüttalip Demir; başta teknik direktör Salih Kaya olmak üzere teknik heyet ve futbolcularını kutladı. Önümüzdeki sezonun hesabını yapmaya başladıklarını belirten Demir; takıma takviye yapacaklarını ve süper ligde de başarılı olacaklarını söyledi. Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, Sazlı Belediyespor takımını kutlayarak, başarılar diledi.
ORTAKLAR DÜŞTÜ, SÖKE GENÇLİK 6. SIRADA TAMAMLADI
Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda Ortaklar Belediyespor düşen takım olurken; Söke"nin diğer takımı Söke Gençlikspor ise 9 takımın bulunduğu ligi 19 puanla 6. Sırada tamamladı. Aydın 1. Amatör Küme Söke Grubunda toplam 16 maç oynandı. 16 maçın sonunda 14 galibiyet, 2 beraberliği bulunan Sazlı Belediyespor Şampiyon oldu. Söke"nin diğer takımı Söke Gençlikspor ise 16 maçta 7 galibiyet, bir beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Ligden düşen Ortaklar ise sadece 2 maçta galibiyet sevinci yaşadı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.