Sazlıköy beldesi anaokuluna kavuşuyor

Sazlıköy beldesi anaokuluna kavuşuyor

Sazlıköy beldesi anaokuluna kavuşuyor

Gerçek Gazetesi
Söke'ye bağlı Sazlıköy Beldesi'ne 100 öğrenci kapasiteli anaokulu yapılacak. 2007 yılı programına alınan anaokulu ihalesi yapılırken; anaokulu inşaatının yapımına başlanılması için geri sayım başladı.
Anaokulu inşaatın önümüzdeki günlerde başlanarak, 2008 eğitim yılı içinde tamamlanıp eğitime açılması planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Sazlıköy Belediye başkanı Abdülmüttalip Demir; Genç nüfusu yoğun olan Sazlıköy Beldesi'ne anaokulu kazandırma projemiz hayata geçiyor. Okul öncesi eğitimin önemli olduğu günümüzde beldemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan anaokulu için Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Özel İdaresi'nden gerekli ödenek çıkarıldı. Yaklaşık 400 bin YTL'ye mal olacak anaokulunun 2008 eğitim yılı içinde faaliyete geçeceğini umut ediyoruz dedi.
Arsası Sazlıköy Belediyesi tarafından tahsis edilen anaokulunun Sazlıköy Beldesine kazandırılmasında emeği geçen AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Akif Pala ve Ali Güzelyağdöken'e teşekkür eden Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir; 2008 yılında beldeye lise kazandırılması için kolları sıvadıklarını da sözlerine ekledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.