Sazlıköy Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir üç heyecanı bir arada yaşa

Sazlıköy Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir üç heyecanı bir arada yaşa

Sazlıköy Beldesi’nin çalışkan ve sevilen Belediye Başkanı Abdül Müttalip Demir geçtiğimiz cumartesi akşamı 3 heyecanı bir arada yaşadı.

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Sazlıköy Beldesi’nin çalışkan ve sevilen Belediye Başkanı Abdül Müttalip Demir geçtiğimiz cumartesi akşamı 3 heyecanı bir arada yaşadı.
Temelini 10 ay önce attığı çok amaçlı düğün salonunu kısa sürede hizmete açmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Demir, Sazlıköy’e kazandırdığı bu salonda erkek kardeşini evlendirerek 2. kez heyecan ve mutluluk yaşadı. Başkan Demir üçüncü heyecanı da nikâh masasında yaşadı. Çünkü Başkan Demir, Belediye Başkanı sıfatıyla kardeşinin nikâhını kendisi kıydı.
İzmirli Hazal-Cemal Yakut çiftinin kızları Ayşe ile Sökeli Cemile-Hamit Demir çiftinin oğulları ve Sazlıköy Belediye Başkanı Abdül Müttalip Demir’in kardeşi Hüseyin Demir görkemli bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdiler. 750 kişilik salonun tamamı İzmir, Aydın, Söke ve Sazlıköy’den gelen konuklarla dolurken, salonda takı kuyruğu ise dışarılara kadar uzadı. Çiftin nikâhını Belediye Başkanı Abdül Müttalip Demir kıyarken, gelin hanımım nikâh şahitliğini dayısı olan İzmirli müteahhit Ahmet Aydemir yaptı. Damat Hüseyin Demir’in nikâh şahitliğini ise Sökeli işadamı Hüseyin Göl yaptı. Düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, genç çift ve davetliler bol bol halay çektiler.
Kolonsuz ve havadar olan düğün salonunu Sazlıköy’ün gençlerine armağan ettiğini söyleyen başkan Demir, “Halay çekmek bizim kültürümüzde, geleneğimizde vardır. Bu nedenle de 100–150 kişi aynı anda halay çeker. Düğün salonumuzun projesi hazırlanırken özellikle kolonsuz olmasına dikkat ettim. Salonumuz beldemize ve bölgemize hayırlı olsun. Ayrıca bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza şahsım ve her iki aile adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum