Sazlıköy'den posta puluyla tanıtım atağı

Sazlıköy'den posta puluyla tanıtım atağı

Sazlıköy'den posta puluyla tanıtım atağı

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Sazlıköy Beldesi Belediye Başkanı Abdülmutalip Demir de beldesinin tanıtımına katkı sağlayabilmek için posta pulu bastırdı.
Posta pulunun üzerine beldede bulunan tarihi Ramazan Paşa Kemeri'nin resmi konulurken, Başkan Abdülmutalip Demir, "beldemizin tarihi Osmanlı imparatorluğu öncesine kadar uzanıyor. Bu kemerin de zamanında Menderes nehrinin beldemizden geçtiği için yaklaşık 1500 yıl önce yapıldığı söyleniyor Beldemizi bu tarihi köprüyle tanıtmayı uygun gördük. Posta pullarının beldemizi ulusal ve uluslar arası tanıtımına katkısı olacağına inanıyorum. İlk etapta 250 adet pul bastırıp bugün teslim alıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelecek talepler doğrultusunda ilave olarak ta bastırmayı planlıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.
Söke Posta Müdürü bayan Sezer Yumuk ise özetle; "Sazlıköy Belediye Başkanımız beldesini tanıtım amacıyla posta pulu bastıran üçüncü Belediye Başkanımız oluyor. Daha önce Güllübahçe Belediye Başkanımız sayın Yılmaz Salbaş beldesini, antik Priene kentini ve Festivali tanıtabilmek için pul bastırdı ardından Bağarası Belediye Başkanımız sayın Ünal Yeşi beldesini ve beldede yapılan geleneksel deve güreşlerini tanıtabilmek için posta pulu bastırmıştı. Şimdide Sazlıköy Belediye Başkanımız sayın Abdulmutalip Demir'e pullarını teslim ediyoruz.
Ben Söke Posta, Telgraf müdürü olarak, başta Söke Belediye Başkanlığımızın ilçemizi ve ilçemizdeki eserleri tanıtabilmek amacıyla posta pulu bastırabileceğini de düşünüyorum. Ayrıca Söke'de ulusal ve uluslar arası olarak tanınan firmalar var. Söktaş, Mavi Ege, Yüksel Seramik, Sökeun, Karakaşlar firmalarımızın da Söke'nin ve firmalarının tanıtımı amacıyla posta pulu bastırabilirler. Posta pulları mektup ve kart postasında da rahatlıkla kullanılabileceği için tanıtıma katkıları oldukça fazla oluyor" dedi.
ŞUBE YENİLENİYOR
Söke Posta Telgraf Müdürü Sezer Yumuk, müdürlük olarak beldelerde bulunan şubelerin de modernizisyonuna başladıklarını belirterek, "Güllübahçe, Atburgazı ve Sazlıköy'de Posta Müdürlüğü şubelerimiz var. Yenidoğan beldesinde acentalık açmayı planlıyoruz. Özel sektörden teklif aldık Genel Müdürlüğümüz inceliyor, bir süre sonra sonucu belli olur. Şu anda hizmet vermekte olan Sazlıköy Beldesindeki şubemizi yenileme çalışmaları başlatıyoruz.
Bir ay gibi kısa bir süre sonra Sazlıköy'deki şubemizde tüm bankacılık ve posta hizmetlerini çok daha hızlı vermeye başlayacağız. Vatandaşlarımızdan aldığımız desteklerle hizmetlerimiz hızla devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.