SEÇİMLERDEN YİNE İKTİDAR OLARAK ÇIKACAĞIZ

SEÇİMLERDEN YİNE İKTİDAR OLARAK ÇIKACAĞIZ

AK Parti iktidarı olarak Türk çiftçisine çok şeyler verdik, başta Tarsim yani tarım sigortalarının yüzde ellisini devlet olarak ödemeye devam ediyoruz.

Gerçek Gazetesi / Nursel GÖÇER
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi Hukuk Koordinatörlüğü görevlilerinden, Aydın Milletvekili ikinci sıra adayı avukat Abdurrahman Öz, dün gün boyu Söke ve çevresinde temaslarda bulundu.
Sabah: 10.00 sıraları Söke’ye gelen Abdurrahman Öz, beraberinde İlçe Başkanı Fatih Gürer ve bir grup partilisiyle birlikte Söke Sanayi Sitesi’nde adım adım esnaf ziyaretlerinde bulunan Abdurrahman Öz, daha sonra Söke merkeze gelerek AK Parti İlçe Merkezinde partililerle sohbet etti. Saat: 13.30 sıralarında da başta mevcut İlçe Başkanı fatih Gürer, eski ilçe Başkanlarından Abdullah Yeniusta ile parti yöneticileri ve Ak Parti Aydın il Delegesi Ferhat Karagöz ile birlikte Bağarası yolu üzerindeki Mehmet Geniş’in besi çiftliğini gezen aday Abdurrahman Öz’e burada pamuk ve Söke tarımı hakkında bilgiler verirken, Abdurrahman Öz “Ben de avukat olmama rağmen Aydın Kuyucak doğumluyum. Geçmişte tarımla da uğraştım, şimdi besicilik yapıyorum. Afyon, Daskırı’daki çiftliğimizde 5-6 yüz parça koyunum var. AK Parti iktidarı olarak Türk çiftçisine çok şeyler verdik, başta Tarsim yani tarım sigortalarının yüzde ellisini devlet olarak ödemeye devam ediyoruz. Çiftçimiz malını sigorta yaptırmaktan kaçınmasın.
Biz kendimizi tanıtırken seçmenlerimizle birebir teması tercih ediyoruz. 7 Haziran akşamı Ak Parti olarak sandıktan birinci ve yine iktidar partisi olarak çıkacağımıza inancım tam” dedi.
Ovadan Söke’ye dönen Ak Parti heyeti çarşı içinde esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Söke İşletme Fakültesi’nin gençlik şölenine katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.