Şehir tiyatrosu Aydınlılarla buluşuyor

Şehir tiyatrosu Aydınlılarla buluşuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu yıl da birbirinden güzel oyunlarla Aydınlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Tiyatro 16 Ocak Salı günü "Bir Hayalim Var" adlı kukla oyunuyla Özel Başak Koleji’nde çocukların karşısına çıkacak . 18 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de ise Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" adlı oyunun prömiyerini gerçekleştirilecek.

 

Hatice Meryem’in yazdığı, Halil Uzel’in oyunlaştırıp yönetmenliğini yaptığı "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" oyununda sevgiyle kurulmuş ayakta kalma stratejilerini mizahi bir dille aktarılan eş hikâyeleri ele alınıyor.

 

"Pusuda" oyunu ve Türk Halk Müziği dinletisiyle "Kültür Kumpanyası"nı tüm Aydınlılarla buluşturacak olan Şehir Tiyatrosu, program kapsamında 23 Ocak Salı günü Karpuzlu Belediye Salonu’nda Karpuzlulu tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

 

Yıl boyunca Aydın’ın ilçelerinde turneye çıkacak olan tiyatro geçen hafta Koçarlılı çocuklarla buluşmuştu. İki seans halinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Koçarlı Hizmet Binası Kültür Merkezi’nde oynanan "Bir Hayalim Var" adlı çocuk oyunu, çocukların büyük beğenisini kazandı.

 

Tiyatro oyunuyla keyifli vakit geçiren çocuklar, kendilerini tiyatroyla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

 

"Kültür Kumpanyası" ile "Bir Hayalim Var" adlı çocuk oyunu bütün ilçelere dolaşmaya devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.