ŞEHİT ATEŞİ SÖKE'YE DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ SÖKE'YE DÜŞTÜ

UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA UYSAL'IN ŞEHADET HABERİ YÜREKLERİ YAKTI

Hakkari'de şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın acı haberi Aydın'ın Söke ilçesine de ateş düşürdü.



1998-2006 yılları arasında Söke Garnizon Komutanlığı'nda göreve yapan Uzman Çavuş Mustafa Uysal, 2006 yılında görev için gittiği Hakkari'de şehit düştü. Terör örgütü ile girilen çatışmadan gelen şehit haberleri yürekleri yakarken; Söke'nin acısı Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın acı haberi ile daha da büyüdü.





Acı haber sabah saatlerinde Söke Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar tarafından Atatürk Mahallesi Çığlık Sokak No.30 Kat: 2 adresinde ikamet eden şehit uzmanın eşi Meral Uysal'a verilirken, Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aykut Kara Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın evine gelerek başsağlığı diledi. Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Acı haberi alan eş Meral Uysal ve çocukları ayakta
durmakta zorlanırken, yakınları acılı aileyi memleketleri Antalya'nın Manavgat ilçesine yolcu ederken terör örgütünü lanetledi. Şehit uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın memleketi Manavgat'ta toprağa verileceği öğrenilirken, şehidin ailesi ve yakınları öğle saatlerinde askerlerin refakati ile Söke'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.