Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, şehit ve gazi ailelerine Novada Outlet Mangal Keyfi"nde iftar yemeği verdi.
Yaklaşık 150"den fazla şehit ve gazi ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde davetlilerle tek tek ilgilenerek toka eden ve hallerini hatırlarını sorarak gönüllerini alan Kaymakam Demirezer, geleneksel olarak düzenledikleri yemeğe gösterilen ilgi ve katılımdan ötürü ailelere ve davetlilere teşekkür etti.
Düzenlenen iftar yemeğine Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, kurum ve daire amirleri ile şehit ve gazi ailelerinin yakınları katıldı.
“BEKLENTİMİZİN
ÜSTÜNDE BİR KATILIM
GERÇEKLEŞTİ”
Şehit ve gazi ailelerine verilen yemeğin kaynaşma, dayanışma ve birlik beraberliğin daha sağlam temellerde tesis edilebilmesi için organize edildiğinin altını çizen Kaymakam Demirezer, “Bu senede geleneksel olarak şehit ve gazi yakını ailelerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Katılımın bu sene bir önceki seneye nazaran bu kadar çok olması bizim için sevindirici bir gelişme oldu. Daha önceki yıllarda bu kadar kalabalık olmuyordu. Beklentimizin üstünde bir katılım gerçekleşti. İşletme sahipleri değerli misafirlerimizin gerektiği gibi ağırlanması için olağanüstü çaba gösterdiler. Ancak serviste biraz gecikme olduysa ailelerimizin hoşgörü ile karşılayacağını umut ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.