Şekerbank Söke Şubesi’nde görev değişimi

Şekerbank Söke Şubesi’nde görev değişimi

Şekerbank Söke Şubesi’nde görev değişimi


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Geçtiğimiz hafta Şekerbank Söke Müdürü Bekir Aydoğdu"nun emekliye ayrılması ile Bursa Kemalpaşa Şekerbank Şube Müdürü Erdal Güneş, Söke"ye tayin oldu.
Bu hafta itibariyle Şekerbank Söke Şube Müdürü olarak görevine başlayan Güneş, 1982"den bu yana Söke"de hizmet veren Şekerbank"ın tarımsal krediler-işletme ağırlıklı ve müşteri memnuniyeti odaklı sunduğu hizmeti sürdürmek için canla başla çalışacaklarını kaydetti.
Erdal Güneş
Kimdir?
1968 Bursa Karacabey doğumlu olan Güneş, ilk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü"nden mezun olan Güneş, ilk görevine 1991 yılında Şekerbank İzmir Bölge Müdürlüğü"nde başladı. Sırasıyla İzmir"de Bornova, Gazi Bulvarı, Gıda Çarşısı, Torbalı Ayrancılar ve en son Bursa Kemalpaşa Şekerbank şubelerinde müdür olarak görev yapan Güneş, evli ve 1 çocuk babası.
Mesleki kariyerinde müdür sıfatıyla 6. Şube olarak Söke"de görev yapacak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu da belirten Güneş,ailesi ile birlikte İzmir"de ikamet ettiğini ve ilerleyen süreç dahilinde Söke"de oturmayı düşündüğünü ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.