Selma teyze'nin yeni yıl dileği duyanları duygulandırdı

Selma teyze'nin yeni yıl dileği duyanları duygulandırdı

Selma teyze'nin yeni yıl dileği duyanları duygulandırdı

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da yeni yıl farklı programlarla kutlanırken herkes yeni yıl için çeşitli dileklerde bulundu. Yeni yılı kutlamaya gelenler arasında öyle biri vardı ki O’nun yeni yıl dileği duyanları hem şaşırttı hem de duygulandırdı. 53 yaşını yeni yıl kutlayanlara mendil ve yara bandı satarak giren Selma Sayar isimli kadının 2016’daki en büyük talebi aç kalmamak, kış gecelerinde çok üşümeden sabahlayabilmek ve 2017 yılına girmeden 5 yıldır yatalak olan annesine rahat bir yatak alabilmek.
Gece yarısı yılbaşı kutlamaya gelenlerin çoğu sevdikleri ile birlikte yeni yıla girerken meydandaki kalabalığa mendil ve yara bandı satma ümidiyle alana gelen Selma Sayar yeni yıla çalışarak girdi. Dondurucu soğuğa rağmen Kent Meydanı’nın karşısında bulunan İl Halk Kütüphanesi önündeki kaldırım sokuntusuna mesken tutan Selma Sayar 2016 yılındaki en büyük hedefinin ağır hasta olan annesine bir yatak almak olduğunu belirtti.
“HERKESİN DÜNYASI VE HAYALİ FARKLI”
Herkesin 2016’dan farklı beklentisinin olduğunu ve gece yarısı herkes yeni yıla farklı düşüncelerle girerken kendisinin bir mendil fazla satma hayalini kurduğunu belirten Selma Sayar, “Benim başkaları gibi derin ve önemli hayallerim olmuyor. Kutlama için değil yeni yılın ilk dakikalarında biraz fazla mendil satabilme hayali ile meydana gelmiştim. İlk dakikalarda bile hayalime ulaşamadım. Satış yapamadım. Ama 2016 yılı için en büyük hayalim 5 yıldır yatağa bağımlı yatalak bir annem var. Bu yıl kazandığım ile karnımı doyurup hasta anneme bir yatak alabilirsem dünyanın en bahtiyar insanı olacağım. Kendim kaldırımda yatıp kalkıyorum. Ben soğuğa ve açlığa dayanıyorum ama annem yaşlandı artık o dayanamıyor” diyerek duyanları duygulandıran yeni yıl hayalini açıkladı.
Alana gelen binlerce kişinin barış, kardeşlik ve paylaşım dileklerine rağmen karnı tok ve sırtı pek olanlar kutlamalardan sonra alandan ayrıldı, Selma Sayar ise dondurucu soğukta yine kaderiyle baş başa kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.