Sevdiklerinize en özel hediye: Ferrari

Sevdiklerinize en özel hediye: Ferrari

Sevdiklerine özel günlerinde sürpriz yapmak isteyenler, İzmir Park Ülkü yarış pistinin yolunu tutuyor.

İzmir’de birçok otomobil ve motosiklet yarışına ev sahipliği yapan İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, sunduğu farklı hizmetlerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Daha çok özel günlerinde sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenlerin tercihi olan pist, vatandaşların günlük hayatta çok fazla karşılaşamayacakları Ferrari marka lüks otomobille hizmet veriyor.

“İSTANBUL’DA ÇOK TALEP VAR”

Ferrari F430 F1 otomobil için dünyanın her yerinden piste gelenler olduğunu söyleyen İzmir Park Ülkü Yarış Pistinin işletmecisi Muhammed Ali Ülkü, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Tüm gençlere, tüm motorsporları sevdalılarına trafikte çok fazla göremediğimiz araçlarla pistte daha yüksek süratlere çıkarak güvenli bir şekilde sürüş deneyimi yaşamalarını sağlıyoruz” dedi.
Hız tutkunlarının, piyasa fiyatı 500 bin TL civarında olan aracı 300 lira gibi bir rakama kullanabileceklerini anlatan Ülkü, “İnsanlar sevdiklerine genelde sevgililer gününde ve doğum günü kutlamalarında sürpriz yapıyor. Birçok evlilik teklifi de yapılıyor. Araca İstanbul’dan çok fazla talep oluyor” diye konuştu.

“TEK ŞART EHLİYET”

Pistlerinde saatte 200 kilometreye kadar hız yapılabildiğini anlatan Ülkü, “Sürat çok fazla önemli değil, önemli olan bu arabayı kullanmak. Ortalama araçlar 200 km/s hıza 30 saniyede çıkarken bu araba 10 saniyede çıkabiliyor. O yüzden o ivmelenmeyi hissetmesi yeterli oluyor” ifadelerini kullandı.
4308 cc’lik V8 motora sahip olan Ferrari F430 F1’in ürettiği 490 beygir gücünü hissetmek isteyenler için ehliyeti olması dışında bir şart aranmıyor.

HIZ SEVERLERE UYARI

Hız severlere uyarılarda bulunan pistin genç işletmecisi Muhammed Ali Ülkü, “Lütfen trafikte kimse hız yapmasın. İzmir’de böyle bir pistimiz varken bu işi pistte yapın. Dışarıda yapabilecekleri birçok şeyi daha keyifli hale getirebileceklerini düşünüyorum. Kazalara mahal vermemek için gelin piste çıkın” mesajı verdi. 

 

ALİ GÖZETEN - FERRUH SERÇE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.