SEYHAN’I SAVAŞ MI YÖNLENDİRİYOR?

SEYHAN’I SAVAŞ MI YÖNLENDİRİYOR?

Durmuş Tuna'nın Köşe Yazısı

Aydınlı sosyal medya gazetecisi Serhan Seyhan, gerçek dışı iddialarına devam ediyor. Kendisi adına düzenlediği sahte üniversite diplomasıyla tanınan Seyhan, evrakta sahtecilik suçunu işlediği için ceza almıştı. Sahtecilik suçuyla bilinen ve yanlış haberleriyle algı yaratmaya çalışan Seyhan’ın daha önce de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik kumpas girişiminde yer aldığı ispatlanmıştı. Kumpas girişiminde yer aldığını kendisi de itiraf eden Seyhan’ın, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu karşıtı iddiaları kamuoyu tarafından inanılır bulunmuyor.

SAVAŞ YÖNLENDİRİYOR
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından yönlendirildiği bilinen Seyhan adeta Savaş’ın borozancıbaşı gibi hareket ediyor. Başkan Çerçioğlu karşısında iki kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kaybetmiş bir siyasetçi olarak bilinen Savaş’ın da yaşadığı mağlubiyetlerin acısını bu şekilde çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Yaşadığı hezimetleri unutamadığı izlenimi veren Savaş ile sahtecilik suçundan sabıkalı Seyhan işbirliği gülünç bulunuyor.

SEYHAN’A SORULAR
Milletvekili Savaş tarafından yönlendirildiğin yalan mı?
İzmir 35 TV Karalında programa katılmak için gidiş-geliş ulaşımını nasıl sağlıyorsun?
Milletvekili Savaş’ın şahsi aracını ulaşımın için tahsis ettiği yalan mı?
Başkan Çerçioğlu’na yönelik kumpas olayında İzmirli Bakan ile görüştün mü?
Görüşmeyi Milletvekili Savaş mı organize etti?
Görüşmenin 31 Mart yerel seçimlerinden birkaç gün önce ve İzmir Ticaret Odası Restoranı Teras 1885’te gerçekleştiği doğru mu?

GÖRÜŞMEYİ KİMLER AYARLADI?
Bilindiği gibi; Seyhan geçtiğimiz aylarda Ankara’da bir tutukluyu ziyaret etmişti. Bu ziyaret kafalarda bazı soru işaretleri yaratmış ve o sorulara cevap bulunamamıştı.
Seyhan’a sormak istiyorum!
Cezaevindeki görüşmeyi kimler ayarladı?
Ankara’ya gidiş ve geliş masraflarını kimler karşıladı?

Aydın kamuoyu; evrakta sahtecilik suçundan sabıkalı Serhan Seyhan ile iki kez seçim kaybetmiş Mustafa Savaş arasındaki ilişkiyi şaşkınlıkla izliyor. İftira ve karalama içerikli paylaşımlarının sebebini de çok iyi biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.