Şeytanlar, Kuşadasıspor’u çarptı

Şeytanlar, Kuşadasıspor’u çarptı

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen maçta Sökespor, ezeli rakibi Kuşadası Gençlikspor’u tek golle dize getirdi: 1-0

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Sökespor"u Kuşadası Gençlikspor"da durduramadı.
Aydın Belediyespor ve Didimspor"dan sonra grubunda üçüncü yenilgisini aldığı rakibi Kuşadası Gençlikspor"dan da rövanşı alan Sökespor zirveye yerleşti.
Kaymakam Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, AKP İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Murtaza Güğzelyağdöken ve Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal"ın da izlediği karşılaşmada seyirci rekoru kırıldı. Yaklaşık 7 bin seyircinin izlediği karşılaşma öncesi Mehmetçiklerimiz her iki takımın futbolcularına ve hakemlere çiçek verirlerken, daha önceki maçlarda olduğu gibi askerlerimizden Sökespor"a doksan dakika boyunca destek geldi.
Maça hızlı başlayan Sökespor golü de bulmakta gecikmedi. Karşılaşmanın 18. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Ahmet Arat"ın pası ile ceza alanında buluşan Rahmi"nin sert şutu savunmayı aşarak ağlarla buluştu. 1-0.
Golün şokunu erken atlatan konuk Kuşadası Gençlikspor Serdar Barışık ve Mutlu ile sık sık Sökespor kalesinde tehlike yarattı. Maçın 37. dakikasında Sökespor kalesinde meydana gelen karambolde topu Serdar Barşık kaleye gönderdi. Yakın mesafeden gelen şutu kaleci Ahmet son dakikada bloke ederek gole izin vermedi. Sökespor 42. dakikada İsmail ve 44. dakikada da Ahmet Sarıkeçili ile mutlak iki gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Sökespor"un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya atak başlayan konuk ekip kontra ataklarla Sökespor kalesine inmeye çalışırken savunmada gününde olan Cevahir, Mehmet Aydıner ve M. Ali yerinde müdahalelerle gole izin vermediler.
Karşılaşmanın 68. dakikasında sol kanattan gelişen Sökespor atağında topla ceza alanında buluşan Ahmet Sarıkeçili"nin sert şutu üst direkten geri dönerken, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında tarafların baskısı başka gol getirmedi ve yerel derbinin bu kez galibi Sökespor oldu. 1-0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.