Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarına akın etti

Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarına akın etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar meydanlardaki havuzlara akın ederek tehlikelere aldırış etmeden serinlenmenin tadını çıkardı.

Aydın’ın Efeler İlçesinde son 2-3 günde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi üzerine sıcaktan bunalan çocuklar parklardaki havuzlarda serinlemeyi tercih etti. Son günlerde kendisini iyice hissettiren sıcaklıklar nedeniyle çocuklar meydanlardaki havuzlara akın etti. Efeler ilçe merkezindeki termometrelerin 40-41 dereceleri gösterdiği bugünlerde bir grup çocuk, tehlikelere aldırış etmeden Nevzat Biçer Parkı’ndaki süs havuzunda doyasıya eğlendi. Suyun kirli oluşuna aldırış etmeden yüzmeye devam eden çocukların keyfi görenleri şaşırtırken tehlikeden bihaber olan çocuklar yetkilerin uyarılarına aldırış etmedi.
VATANDAŞLAR GÖLGELERE AKIN ETTİ
Aydınlı vatandaşlar kendisini iyice hissettiren sıcak havalardan etkilenmemek için çeşitli yöntemler bulmaya çalışırken bu durum en çok oruç tutan vatandaşları etkiledi. Gölge ve yeşil alanlara akın ederek banklarda uyuyan vatandaşlar camilerde de ibadetlerini yaptıktan sonra şekerleme yapmayı da ihmal etmedi. Bazı oruç tutan vatandaşlar ise cami avlularındaki şadırvanlarda ellerini ve ayaklarını yıkayarak serinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.