“Şiirin şimdisi ve geleceği” değerlendirildi

“Şiirin şimdisi ve geleceği” değerlendirildi

“Şiirin şimdisi ve geleceği” değerlendirildi

Gerçek Gazetesi
11-12-13 Mart tarihlerinde Akköy Derneği"nin “Şiirin Şimdisi ve Geleceği” konulu çalıştayla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu haziran ayı içerisinde “Öykü-Romanın Şimdisi ve Geleceği” isimli bir çalıştayın daha yapılacağını söyledi.
Didim Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda yapılan çalıştayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akköy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu şunları kaydetti; “Didim, dünyada yapılmamış bir çalışmaya ev sahipliği yaptı. Miletos Otel"de konaklayan sanatçılar, günde 4-5 saat “Şiirin Şimdisi ve Geleceği” üzerine tartışmalar yaptı. Pek çok yönüyle dünyada ilk olan buluşma, kapalı oturumlarla gerçekleştirildi. Farklı sanat di siplinlerinden gözlemcilerin bulunduğu oturumlarda sunulan bildiriler Akköy Dergisinde yayınlanacak.”
Akköy Dergisi ve Akköy Derneğinin bir çalışması olan çalıştaya Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf Odası, Didim Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi katkı verdiğini belirten Güven Pamukçu, “Dünyada ilk kez Didim"de gerçekleşen bu oturumlar haziran ayı içinde “Öykü-Romanın Şimdisi ve Geleceği” temasıyla sürecek. Sponsorlarımıza teşekkür e derken bu çalışmaların Türk ve dünya edebi yatına Akköy ve Didim"den önemli katkılar yapacağına inanıyorum.” dedi.
Düzenlenen çalıştaya 23 şair, yazar ve eleştirmenin katıldığı belirtildi. (iha)


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.