Şimşek çaktı geldi

Şimşek çaktı geldi

Şimşek çaktı geldi


Ger­çek Ga­ze­te­si
Uşak Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü"nün ko­or­di­na­tör­lü­ğün­de dü­zen­le­nen Cum­hu­ri­yet Ka­ra­te Şam­pi­yo­na­sı"nda Ay­dın ili­ni tem­sil eden Sö­ke Şim­şek Genç­lik ve Spor Ku­lü­bü"nün ka­ra­te­ci­le­ri ge­nel klas­man­da ikin­ci­lik ile dön­dü.
Uşak"ta 31 Ekim1 Ka­sım ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­le­şen Cum­hu­ri­yet Ka­ra­te Şam­pi­yo­na­sı"nda Sö­ke"nin Şim­şek­le­ri ye­di 1."lik, bir 2."lik, se­kiz 3."lük el­de et­ti. Ge­nel klas­man­da İz­mir bi­rin­ci, Ay­dın ikin­ci, Is­par­ta üçün­cü, Uşak ise dör­dün­cü ol­du.
Sö­ke Şim­şek Genç­lik ve Spor Ku­lü­bü spor­cu­la­rı Bey­za Gez­gin­ci, Gör­kem Ka­çar, Aley­na Gü­nal, Me­sut Gök­pı­nar, Sü­ley­man Çay­lar, Bey­za­nur Aras, Bey­za Gez­gin­ci bi­rin­ci; Ece Can ikin­ci; Cen­kay Ko­zan, Şük­rü Po­lat, Ber­kay Tar­lan, Ta­hir Kı­yak, Uğur Koç, şeb­nem Öz­bağ­cı, Hi­lal Kö­se­li ve Ke­mal Ka­çar üçün­cü­lük ma­dal­ya­sı ile Sö­ke"ye dön­dü.
Sö­ke Şim­şek Genç­lik ve Spor Ku­lü­bü An­tre­nö­rü Şim­şek Gök­pı­nar; “Ba­şa­rı­lı bir şam­pi­yo­na­yı ge­ri­de bı­rak­tık. İl­çe ta­kı­mı ola­rak Ay­dın ili­ni tem­sil et­ti­ği­miz tur­nu­va­dan ge­nel klas­man­da ikin­ci ola­rak dön­mek bi­zi çok mut­lu et­ti. Ba­şa­rı­mı­zı sür­dür­mek için ça­lış­ma­la­rı­mı­za de­vam ede­ce­ğiz. Spor­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­ru­m” de­di. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.