Sisam heyeti Turizm Fuarı için Türkiye’ye geldi

Sisam heyeti Turizm Fuarı için Türkiye’ye geldi

Sisam heyeti Turizm Fuarı için Türkiye’ye geldi


Gerçek Gazetesi
İzmir Travel Turkey fuarına katılmak üzere Kuşadası"na gelen Sisam heyeti, ilçede çeşitli temaslarda bulundu. Yunanlı heyeti Kuşadası limanında Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan, Belediye Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan tarafından karşılarken, konuk heyete Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün Ferah Restoran"da öğle yemeği verdi.
Sisam heyeti daha sonra Kuşadası Ticaret Odası"nı ziyaret etti. Ziyarette; Sisam Ticaret Odası Başkanı Angelis Nikolaos ve Sisam Ticaret Odası meclis üyeleri ile Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Sisam"ın Travel Turkey Fuarına katılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Serdar Akdoğan, “İzmir, mesafenin yakın olmasından dolayı bizim de iyi müşterimiz, Sisam"ın da İzmir"e açılması bu anlamda çok önemli. İzmir"den Sisam sadece iki saat sürüyor. Aramızdaki vize sorunu da halledildiği takdirde hiçbir sıkıntı olmadan turist akışı hızlanacaktır” diyerek Kuşadası Ticaret Odası olarak her konuda yardıma hazır olduklarını belirtti. Yönetime geldikleri ilk yıl Sisam Valiliği, Sisam Ticaret Odası ve Sisam Belediyesine resmi bir ziyarette bulundukların belirten Serdar Akdoğan, kendilerini yeni hizmet binasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.
Sisam Ticaret Odası Başkanı Angelis Nikolaos ise ortak çıkarları olan Sisam ve Kuşadası"nın, turizm alanında işbirliklerinin her iki tarafa da fayda sağlayacağını belirterek, dünyada yaşanan ekonomik krizden ancak birlikte çalışarak karlı çıkabileceklerini söyledi. Kuşadası Ticaret Odası yönetimini, yeni hizmet binası nedeniyle kutlayan Angelis Nikolaos, turizm alanında işbirliklerinin her iki tarafa da fayda sağlayacağını, ekonomik krizin turizm alanında birlikte proje üreterek aşılabileceğini ifade etti.
Sisam Belediye Başkan Yardımcısı Likos Nikolaos da sıcak karşılamaya teşekkür ederek, Sisam Belediyesi olarak iki odanın işbirliğinin, kardeş kentler arasındaki yakın ilişkiler açısından önemli olduğunu söyledi. Ardından iki Ticaret Odası başkanı birbirlerine hediyeler verdi ve Kuşadası Ticaret Odası"nın yeni hizmet binasını gezen Yunanlı heyet, Kuşadası Ticaret Odası binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.