Site içerisinde servis faciası

Site içerisinde servis faciası

Zeytinburnu'nda bir sitede, öğrenci servisi, başka servisten inen 11 yaşındaki Tarık Üngür'ü ezdi. Talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 16.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi'ndeki Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Öğrencileri taşıyan servis aracının sürücüsü, site içerisinde öğrencileri bıraktıktan sonra manevra yaptı. Sürücü, bu sırada, başka servisten inen ve aracın arkasından geçmekte olan 11 yaşındaki Tarık Üngür'ü fark etmeyerek ezdi. Talihsiz çocuk olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından olay yerine gelen Üngür ailesi sinir krizleri geçirdi. Bu arada, olaya karışan servis aracının sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak, kaza yerinde ve küçük Tarık'ın cesedi üzerinde inceleme yaptı. Küçük çocuğun çesedi, daha sonra ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayın nasıl meydana geldiğini tespit etmek için site içinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.