SİYASİ RAKİPLERİNİ ÜZDÜ

SİYASİ RAKİPLERİNİ ÜZDÜ

DAHA UZUN YILLAR HALKININ HİZMETİNDE OLACAK...

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Söke'deki iftar programına katılan Başkan Özlem Çerçioğlu’nun, daha uzun yıllar belediye başkanı olarak Aydın halkının hizmetinde olacağını açıklaması diğer partilerdeki siyasi rakiplerini üzdü.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Söke İlçe Başkan Vekili Coşkun İltüzel, Aydın milletvekili adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftara vatandaşların da ilgisi yoğundu.

 

Adalet Park’taki iftar etkinliğinde tek tek masaları gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, 6 aylık bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi. Başkan Çerçioğlu’nun çocuğu severken sarfettiği "Sen oy kullanacak yaşa gelene kadar ben de belediye başkanlığı koltuğunda oturacağım" şeklindeki sözleri vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı. Başkan Çerçioğlu’nun bu sözleri, rakip partilerde siyaset yapan ve başkanlık hayali kuran rakipleri üzerinde ise şok etkisi yaptı. Başkan Çerçioğlu’nun sözleri siyasi rakiplerine mesaj olarak algılandı ve Aydın’da günün konusu oldu.

Başkan Çerçioğlu’nun açıklamasının basın-yayın kuruluşları tarafından da 1. haber olarak kullanılması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.