SİYASİ VEFA

SİYASİ VEFA

Siyasi vefa çok önemlidir. Siyasetin vefası siyasinin vefası ile birleşince ortaya çok güzel bir manzara çıkar ki, tadından yenmez...

CHP Aydın Teşkilatı son seçimden bir önceki seçim için Milletvekillerini ön seçim ile belirledi yani teşkilatın üyelerinin oyları ile milletvekili sıralaması oluştu. 
Seçimlere böyle gidildi. 
CHP yüksek bir oy oranıyla Aydın’da başarılı oldu. 
Bunun en büyük sahibi yapmış olduğu hizmet ve sosyal projelerle halkın gönlünde taht kuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur.
CHP Aydın Teşkilatının iradesi milletvekili listelerine dolaysıyla da meclise yansıdı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir devrime imza attı ve 15 CHP’li Vekili İYİ Parti’ye göndermek suretiyle hem İYİ Parti’nin seçimlere girmesinin önünü açtı hem de bu sayede İYİ Parti seçim sürecinde hazine yardımından faydalandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çok sevdiğim bir siyasetçidir ve Türkiye’nin içinde bulunduğu dönemden kurtulması için büyük çaba ve gayret göstermektedir. 
Bu yüzden Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için İlçe Seçim Kuruluna imza verenler arasında yer aldım. Buna Söke İlçe Yönetimi de bizzat şahit olmuştur.
İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinden biri Aydın Milletvekilidir. Dolaysıyla Aydın CHP Teşkilatının iradesidir.
Demem şu ki; bu gibi nedenlerle Aydın CHP Teşkilatı diğerlerine nazaran İYİ Parti ile kan bağı en kuvvetli teşkilattır.
Durum böyleyken, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı ve İYİ Parti İl Başkanı her gün yapmış olduğu açıklamalarla bu ortalıklığa kan doğruyor. Oysa ki, CHP kanadı öyle yapmıyor.
Kan bağını kuvvetlendirerek devam ettiriyor. Birliktelik sağlam temellere otursması ve uzun yıllar sürmesi için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener büyük bir mücadele örneği sergilerken, Aydın’da kişilerin koltuk uğruna ve ego uğruna düştükleri durum kendi yanlışlarıdır. 
Bu kişiler kendilerine zarar verirken, İYİ Parti'ye de zarar veriyorlar.
Hal böyleyken yani yukarıda kan bağı günden güne güçlenirken, Aydın ve Söke’de yapılanlardan sonra İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve İl Başkanı Süleyman Demirci’nin ne Meral Akşener'in gözünde bir yeri kalmıştır, ne de Kemal Kılıçdaroğlu’nun.
Çelikez ve Demirci'ye sormak istiyorum!
Neden Akşener'in gayretini, başarısını ve de Kılıçdaroğlu ile uyumunu görmek istemiyorsunuz?
İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin’i dinlemediniz
Trol sitelerden sayın Milletvekilinize bir sürü yalan ve iftira yazdırdınız
Genel merkez yetkililerinin uyarılarını da dikkate almadınız
15 CHP Milletvekili Vefasını nasıl unuttunuz? Hiç mi insanlığınız yok, hiç mi vefa kırıntınız yok?
Kişisel ihtirasınız uğruna, Türkiye genelinde kan bağı en kuvvetli Aydın Teşkilatına, seçmenlerine, seçilmişlerine, yöneticilerine çirkin ve hak etmedikleri söylemleri reva gördünüz. 
Yazıklar olsun size...
Seçmenler, yaptığınız yanlışlara tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor. Hatta yönetim kademelerinde yer alan bazı kişilerin nasıl bir ahlaka sahip olduklarını da seçmenlerin paylaşımlarından öğreniyoruz. 

Şu bir gerçek ki; Çelikez ve Demirci Meral Akşener'in azmine ihanet etmişlerdir, mücadelesine ihanet etmişlerdir, dostluğuna ihanet etmişlerdir, en önemlisi ülke sevdasına ihanet etmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.