"Siz çevre hassasiyeti konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile boy ölçüşemezsiniz"

"Siz çevre hassasiyeti konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile boy ölçüşemezsiniz"

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında Milletvekili Posacı'ya,"Siz çevre hassasiyeti konusunda Başkan Özlem Çerçioğlu ile boy ölçüşemezsiniz." dedi.

 Basın açıklaması yapan CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan Milletvekili Posacı'ya,"Siz çevre hassasiyeti konusunda Başkan Özlem Çerçioğlu ile boy ölçüşemezsiniz." dedi. Özcan açıklamasına şöyle devam etti.

Çevre hassasiyetinde en son söz sahibi olan AKP Milletvekili Rıza Posacı çevre duyarlılığına dikkat çekmek istemiş. Ama yine baltayı taşa vurdu.

Çevre Şehircilik bakanlığı ve çevre il müdürlüğünce 24 saat denetlenen mevzuata aykırı bir durumu söz konusu olmayan merkez arıtmayı kullanıyor Büyükşehir Belediyesi cümlelerini sarf etmiş. Sayın Vekil bahsettiğin arıtma sürekli atık su izleme sistemi ile 24 saat izleniyor. Tüm arıtmalar çevre şehircilik il müdürlüğünce denetleniyor, gidip sorabilirsin, doğruyu biz sana söylüyoruz, bir de onlardan duyarsın gerçekleri.

Çevre konusunda duyarlı isen Jeotermal firmalarına gidip bakın, tabi ki onlar hakkında yorum yapabiliyorsan. Gidin bakın ki çevrenin nasıl kirletildiğini yok edildiğini.

Sayın Posacı siz çevre hassasiyeti konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile boy ölçüşemezsiniz.

Siz Aydın’da yaşamıyor musunuz her sabah kalktığınızda jeotermallerin havaya bıraktığı çürük yumurta kokusunu da mı hissetmiyorsunuz. Siz başka bir dünyada mı yaşıyorsunuz.

Çiftçi bitmiş, tarım bitmiş. Vatandaş perişan. Tek yaptığınız her şeye zam, elinizi vatandaşın cebine daha fazla sokmak. Halkın arasına girin de gerçekleri bir görün esnaf, işçi, çiftçi, memur, emekli ne vaziyette. Ama çok şükür tünelin sonu göründü. İlk seçimde halk sizi ait olduğunuz yere gönderip. Bizi iktidar yapacak ve size en güzel cevabı verecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.