“Size bir telefon kadar yakınım”

“Size bir telefon kadar yakınım”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan, çiftçiye açık çek

 

 
 
Gerçek Gazetesi / Gülsüm TUNA
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’de kültür merkezi açılışı sonrası ziyaret gerçekleştirdiği Söke Ziraat Odası’nda gönülleri feth etti. Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş’ın kalabalık bir ekiple kapıda karşıladığı Çerçioğlu, istekleri tek, tek dinledi ve kısa sürede  çözümü için talimatlar verdi. Üreticilerin isteklerini her zaman yerine getirdiklerini belirten Çerçioğlu, “Siz isteyin yeter ki. Biz her zaman yapmaya hazırız. Sizlere bir telefon kadar yakınım, bir telefonunuz yeter” dedi.
Başkan Çerçioğlu beraberinde CHP Aydın Milletvekili adayları Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar ve Fatih Atay’ın da bulunduğu görüşmede Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ve yönetim kurulu üyelerinin isteklerini dinlemesi ve çözümü konusunda somut adımlar atılması talimatı vermesi çiftçi kesimi tarafından memnuniyetle karşılandı.  
Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş’ın, çiftçilerin zeytinlerini dağlık alanlardan indirdiklerini ve Ziraat Odası’na ait iş makinesinin olduğunu ancak Büyükşehir’den mazot yardımı beklediklerini belirtmesi üzerine Başkan Çerçioğlu, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçi kardeşlerimize her türlü desteği veririz. Mazot desteği veremeyiz ama iş makinesi gönderebiliriz. Biz gerekeni yaparız. Aydın İl Özel İdaresinden bize aktarılan iş makineleri yerlerinden bile kalkmıyor. Bu nedenle yeni iş makineleri alıyoruz. Ama yinede siz isteyin biz gereken desteği veririz. Yarın hemen göndeririz” demesi taktir gördü.
Söke’ye bağlı bazı mahalle muhtarları mahallelerindeki özellikle yol ve su sıkıntılarının çözülmesini istemesi üzerine Çerçioğlu, gereken işlerin en kısa sürede yapılacağı sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.