SOFULAR HALKI “BİR YERDE HİZMET VARSA ORADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VARDIR ”

SOFULAR HALKI “BİR YERDE HİZMET VARSA ORADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VARDIR ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun büyük önem verdiği "Büyükşehir Sahada" projesi için Büyükşehir Bürokratları mahalle gezilerine devam ediyor.

Bürokratlar bu kez Söke’nin Aslanyaylası ve Sofular  Mahallelerini ziyaret etti.Başta Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli olmak üzere büyükşehir heyeti vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinledi. Akkentli, Başkan Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini getirdiklerini belirtti. 

'Büyükşehir Sahada' projesinin bugünkü toplantısına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanı Abdullah Memiş, Fen İşleri Daire Başkanlığı Mühendisi Akif Dinç, ASKİ Söke Sorumlusu Malik Tansık, Aydın Büyükşehir Belediyesi AYKOME sorumlusu Dursun Evren katıldı.


Söke’de devam eden yatırımlarla ilgili mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir bürokratları, geleceğe dönük yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.


BÜYÜKŞEHİR HEYETİ İLK OLARAK ASLANYAYLASI SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
Söke’nin Aslanyaylası Mahallesi’ne gerçekleştirilen ziyarete Mahalle Muhtarı Vekili Kadir Şahan ve mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir Heyeti,  Aslanyaylası'na yapılan yatırımları anlattı, vatandaşların isteklerini dinledi. Aslanyaylası Muhtar Vekili Kadir Şahan” Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz, mahallemiz küçük bir mahalle. Bizleri ziyarete gelen yöneticilerimize teşekkür ederiz. İsteklerimizi ilettik kısa süre içinde çözülecektir.”dedi.


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR SONRAKİ DURAĞI SOFULAR MAHALLESİ'YDİ
Sofular Mahalle Muhtarı Erday Behit ve mahalle halkının katıldığı ziyarette mahalle halkı büyükşehir bürokratlarını yoğun ilgi ile karşıladı.Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda heyeti büyük bir dikkatle dinleyen vatandaşlar beklentlerini de anlattı.


SOFULAR HALKI; “BİR YERDE HİZMET VARSA ORADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VARDIR.”

Sofular Mahallesi'nde Büyükşehir Heyetini yoğun bir kalabalık karşıladı. Akkentli, karşılama sırasında öncelikle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden mahalleli bir vatandaş için başsağlığı diledi. Akkentli “ Özlem Başkanımızın selam ve sevgilerini getirdik.  Mahallemizin başı sağolsun evladının en mutlu gününde Muharrem abimiz aramızdan ayırıldı. Mekanı cennet olsun. Kalabalık karşılamanız için teşekkür ederim. Atatürkçü, çağdaş, demokrat, cumhuriyet sevdalısı Sofular halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Sizler bizim en büyük dayanağımızsınız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.” Dedi.
Vatandaşlar ise ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirtip, isteklerini ilettikten sonra “Bir yerde hizmet varsa orada Özlem Çerçioğlu vardır. Özlem Başkanımız başımızın tacı" diyerek Özlem Çerçioğlu’nu alkışladılar. 


Mahallede oturan Şerif Serbes isimli vatandaş ise; "Akçakaya Mahallesi'nden Helvacılar Mahallesi'ne gelen yolu yıllardır kimse yapamamıştı. Bu yolumuzu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu düzenleyerek asfalt döktü, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Üreticilere çok faydası oldu, köyümüze çok faydası oldu, arıcılara çok faydası oldu şimdi de o yolumuzda düzenleme istiyoruz, sözünü aldık başkanımızın kısa sürede yapacağını biliyoruz. Allah onlar razı olsun"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.