SÖGİAD’dan bir proje daha

SÖGİAD’dan bir proje daha

SÖGİAD’dan bir proje daha

Gerçek Gazetesi
Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Efkan Ceylan dün saat 11.15"te dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Kurucu Başkanlardan Kemal Karakaş"ın yanısıra yönetim kurulu üyesleri Hakan Özbaşlı ve Tolga Coşkun, üyeler Levent Bakkaloğlu (eski yönetim kurulu başkanı), Mehmet Çınar, Cenan Yaman ve SÖGİAD Genel Sekreteri Ayşagül Asaroğlu hazır bulundu.
Toplantı öncesinde, Başkan Efkan Ceylan"ın Türkiye genelinde yayın yapan Haber 24 TV"de katıldığı programın görüntüleri bilgisayardan basın mensuplarına ve üyelere izlettirildi.
SÖGİAD Başkanı Efkan Ceylan, “Satış okulum projesinin amacı, iş dünyası için nitelikli satış ve pazarlama elemanları yetiştirmektir. Hedef kitlesi 18-28 yaş aralığıdır. Çarşamba ve salı günleri haftada 2 gün toplamda 12 gün sürecek olan eğitim DIGITURK"ten yapılan yayın sayesinde Türkiye'nin her bölgesine aynı anda eğitim verecek. Kursiyerler sms ve e-mail ile derslere interaktif katılım sağlayabilecektir.” dedi.
Derslerin; kariyer günleri, bilgiyi öğrenme, beden dili, temel satış eğitimi, sunuş teknikleri, zaman yönetimi, demo ve tanıtım olarak 12 güne dağıtıldığını söyleyen Efkan Ceylan, “Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere satış okulum projesinin sponsoru olan, aralarında K.V.K, YKM, Acıbadem Sigorta, Koton ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu"nda bulunduğu 14 fırmada işe başlama garantisi verilmektedir. 6 hafta sürecek olan kurs ücreti 375ytl+kdv olup Akbank, Garanti Bankası ve Halkbank"a 3 taksit yapılacaktır. 12 şehirde uygulanacak olan proje TUGİK'le imzalanan anlaşma sayesinde, SÖGİAD öncülüğünde Söke'de de başlatılmıştır. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Söke Genç İşadamları Demeğine başvurabilider.” dedi.
Toplantı sonrasında söz alan Kemal Karakaş, Efkan Ceylan"ın Ege Akdeniz Bölgesi Genç İş Adamları Federasyonu Başkan Vekilliği ve Kanal 24"te programa çıkmasının olumlu gelişmeler olduğunu belirterek, “Söke"nin bugüne kadar yapılamayan tanıtımı yapılıyor. Hep birlikte Söke bir köy azmanı gibi laf üretmek yerine Söke için önemli gelişmeler kaydetmeliyiz. Söke"nin çok önemli bir sorunu var. O da işsizlik. SÖGİAD"ın ilgilendiği konular sorunlarımızın çözümüne yöneliktir. İlçemizdeki işletmelerin kalifiye eleman ihtiyaçları vardır. İstediğimiz zaman istediğimiz elemanı bulamıyoruz. Bugün burada Söke"deki eleman sorununu gidermeye yönelik açıklamalar yapılmıştır. Hayırlısı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.