SÖKE; 3. LİG İÇİN BİR ARAYA GELİYOR...

SÖKE; 3. LİG İÇİN BİR ARAYA GELİYOR...

HEPİMİZİN FUTBOL TAKIMI SÖKESPOR'UN DAYANIŞMA YEMEĞİ CUMARTESİ GÜNÜ

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e yükselen Sökespor'un şampiyonluk yemeği yarın saat 20:00'de Kuşadası yolunda hizmete giren My Garden Keyf-i Leziz'de yapılacak. 
Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karakaş, Fahri Sivrioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesini temsilen Basın Daire Başkanı İbrahim Gürdal, Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli'nin de katılacağı öğrenildi. 
Özellikle Söke Belediyesi'nin ev sahibi konumunda olacağı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılımın yüksek olması bekleniyor. 
Yemeğe katılmayacağı yönündeki söylentiler üzerine Ege Tv Söke Muhabiri Numan Ölmez'e açıklamada bulunan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Bu söylentileri kim ve neden çıkarıyor anlamış değilim. Yarın iki nikah törenine katılacağım ve daha sonra da birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine iştirak edeceğim." dedi. 
Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın ile Süleyman Toyran bir süre önce birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullanarak tartışmışlardı. Tartışma döneminin bittiği ve zamanın birlik, beraberlik günü olduğu mesajını veren Süleyman Toyran gibi Kemal Sayın'da Sökespor şampiyonluk gecesine katılacak konuklara en güzel şekilde ev sahipliği yapmaları gerektiğini söyledi. 
Kemal Sayın, "Söke Kaymakamımız Mehmet Demirezer'in manevi desteğini hep hissettik. Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ile aramızda sorun olduğu ve geceye katılmayacaklar gibi söylentiler asılsız. Hep birlikte ev sahipliğini üstleneceğiz ve Söke'ye ve Sökespor'a yakışır bir geceye imza atacağız. Tek vücut olacağız. Hedefimiz 3. Lig. Bu hedefimize ulaşmak için de kenetlenmeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.