SÖKE AK PARTİ'DE HİLE VE UYUŞTURUCU REZALETİ

SÖKE AK PARTİ'DE HİLE VE UYUŞTURUCU REZALETİ

Kokain çektiği görüntüleri sosyal medyaya düşen AK Partili Kürşat Ayvatoğlu’ndan sonra şimdi de Söke AK Parti uyuşturucu skandalıyla gündemde.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna

 

AK Parti Genel Merkezi Ayvatoğlu'nun aracının içinde, şoför koltuğunda kokain kullanırken çekilen görüntülerinin şokunu atamamışken şimdi de Söke AK Parti'de önceki dönem Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Y.Ç.'ye uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. 

GÖREVDEYKEN UYUŞTURUCU KULLANMIŞ

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'e yakınlığıyla bilinen Y.Ç. geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Engin Ağaoğlu'na devretmiş ve AK Parti İl Teşkilatında göreve başlamıştı.  

OLAYIN ARKASINDAN SKANDAL ÇIKTI
AK Partili Başkana uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı ve olayın gizlendiği ortaya çıktı. Görevi sırasında bir çok kez uyuşturucu kullandığı öğrenilen Y.Ç. Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı sırada hangi gençleri zehirlediği bilinmiyor. 

AK PARTİ BİNASINDA VE EVİNDE DÜZENEK BULUNDUĞU İDDİASI 

AK Partili Başkan Y.Ç.’nin parti binasındaki odasında ve  evinde uyuşturucu kullanılmak üzere hazırlanmış düzenek bulunduğu iddiaları ortaya atıldı. 
Y.Ç.’nin aile bireyleri de evde düzenek bulduklarını doğrulamış hatta emniyete şikayette bulunmuşlar.

MENDERES ŞİKAYET ETMEK YERİNE MÜPTELAYI AYDIN’A YÖNETİCİ GÖNDERMİŞ 

Söke AK Parti İlçe Başkanı Sibel Menderes olayı duyar duymaz emniyete şikayette bulunmak yerine "rezalet duyulmasın" diye Y.Ç.’yi AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimine göndermiş. Aklısıra Söke’den uzaklaştırmış ve olayın üstünü kapatmak istemiş. İlçe Başkanı Menderes bu sinsi plân için Söke İlçe Yöneticisi Ayla Karakoç Kuru'ya talimat vermiş ve akıllara durgunluk veren bir hileye imza artırmış. Y.Ç.’yi Aydın İl Gençlik Kolları yönetimine gönderen Başkan Menderes ayrıca Doğu Bölgesi Koordinatörü yapılmasına da göz yummuş ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.