Söke - Avgarlı yolunda kaza; 1 ölü

Söke - Avgarlı yolunda kaza; 1 ölü

Söke - Avgarlı yolunda kaza; 1 ölü


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Avgarlı Köyü güzergahındaki duble karayolunda gerçekleşen kazada S.B. adlı sürücünün yönetimindeki 34 VU 490 plakalı siyah Audi marka araç, karayolu kenarında incir satan vatandaşa çarparak ölümüne sebebiyet verdi.
Gerçekleşen kazada Zübeyde A.(44), olay yerinde feci şekilde can verirken terlikleri ve bazı uzuvları karayolu kenarına savruldu. Zübeyde A."nın naaşı geçici süreliğine trafik akışı kesintiye uğrayan karayolunda, Savcı olay yerine gelmediği için yaklaşık 2 saat cansız vaziyette bekledi.
Görgü tanıklarına göre kaza, karayolu kenarında incir satan Zübeyde A."nın karşı şerit kenarında bulunduğu tezgahına müşteri geldiği için karşıdan karşıya geçerken, S.B. adlı sürücünün yönetimindeki Söke"ye doğru seyir halinde olan 34 VU 490 plakalı siyah Audi marka aracın çarpmasıyla meydana geldi.
Kazanın gerçekleşmesinden sonra olay yerine intikal eden Jandarma ve ambulans ekipleri ise Söke Cumhuriyet Savcısı henüz gelmediği için Zübeyde A."nın cenazesi başında yaklaşık 2 saat beklediler. Savcı"nın uzun süre beklenmesine isyan eden ve çileden çakan Zübeyde A."nın yakınları, durumu AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem"e telefonla bildirerek geç gelen Savcı"yı şikayet ettiler.
“İNSAN CANINA
VERİLEN ÖNEM
BU KADAR MI?”
Kazanın gerçekleşmesinden yaklaşık 2 saat sonra olay yerine gelen Savcı"ya ateş püsküren kazazedenin yakınları, “Bu naaş burada 2 saat sıcağın altında bekledi ve şişti. Bir köpek olsaydı şimdiye çoktan buradan kaldırılmıştı. İnsan canına verilen önem bu kadar mı” diyerek isyan ettiler.
Daha sonra olay yerinde Savcı nezaretinde, Zübeyde A."nın yakınlarının feryatları ve öfkeli sözleri arasında yapılan incelemeden sonra yol kenarında yaklaşık 2 saat bekleyen cenaze, Söke Devlet Hastanesi Morgu"na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.